Hvad er bivirkninger af medicin kaldet Lyrica?

12/02/2010 by admin

Hvad er bivirkninger af medicin kaldet Lyrica?

Lyrica er mærket af pregabalin, et lægemiddel anvendes til behandling af fibromyalgi, epilepsi og nervesmerter. Som alle lægemidler har Lyrica potentiale til at forårsage bivirkninger hos patienter, som anvender produktet til det tilsigtede formål. Mens under halvdelen af befolkningen, der bruger narkotika nogensinde opleve negative symptomer, er muligheden stadig til stede. Disse bivirkninger spænder fra mindre ubehag til store sundhedsspørgsmål, der skal behandles af en læge.

Overvejelser

Bestemmelse af bivirkninger af medicin kaldet Lyrica, er en række kliniske forsøg bruges til at finde det generelle niveau for virkningerne procentdelen af befolkningen rammes.

Almindelige effekter

Ifølge apotek læge Kristi Monson lider næsten 45 procent af folk, der tager Lyrica af svimmelhed. Over en fjerdedel af alle dem, der bruger stoffet også lider af døsighed. Andre almindelige effekter omfatter vægtøgning, hovedpine og rysten.

Andre effekter

Under lider 10 procent af dem, der bruger stoffet sjældnere bivirkninger. Disse virkninger omfatter forstoppelse, svaghed, eufori, opkastning, tilbage smerte, blærekontrol problemer og vertigo.

Advarsel

Lejlighedsvis, vil Lyrica medføre meget farlige virkninger, som skal behandles af de praktiserende læger. Bivirkninger af dette niveau omfatter hjertesvigt, arytmi, vision ændringer eller angst.

Betydning

Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration Lyrica kan producere en lignende virkning i den menneskelige hjerne som Valium. Dette kan føre til misbrug af narkotika samt overordnede afhængighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com