Høfeber-lignende symptomer

11/28/2013 by admin

Høfeber-lignende symptomer

Høfeber, også kendt som allergisk Rhinitis, er sæsonbestemt allergisymptomer, der plager mange i foråret og falde. Høfeber fik oprindeligt sit navn fra de symptomer, der opstår Hvornår landmænd græs hø to gange i sommeren. Navnet bruges nu til at dække alle sæsonbestemt allergisymptomer. Høfeber symptomer er sædvanligvis forveksles med forkølelse eller andre virale symptomer. At kende symptomerne involveret vil tillade dig at tage de rette medicin til bekæmpelse af din allergi.

Øjensymptomer

Én måde at skelne du lider af høfeber allergi i modsætning til en kold er øjensymptomer. Allergier vil forårsage kløende øjne, der vil producere flere tårer, end normalt. Hvide i øjet vil også blive vist blodskudte. Øjnene reagerer på denne måde til årstidens allergener som et forsøg på at skylle den fejlende lokalirriterende ud af øjet. Du kan støtte denne proces ved hjælp af saltvand øjendråber flere gange om dagen.

Tilstoppet næse og løbende næse

Tilstoppet næse er en fælles høfeber allergi symptom hos børn. En løbende næse er mere almindelig hos voksne. Ekstra slim er produceret i kroppen til at forsøge at rense allergener ud af systemet. Den slim, der udskilles fra næsen vil være klar med sæsonbetinget allergi. Hvis din Slim skifter farve til gul eller grøn, får du mest sandsynligt en infektion. Saltvand næsespray anvendes flere gange om dagen vil forhindre nasal overbelastning og vaske væk slim.

Nysen og hoste

Nysen er en fælles svar til at være udenfor og i nærheden af din allergen. Små partikler af pollen indtaste din krop gennem din næse og mund. En nysen svar er kroppens første forsvar til hurtigt at evakuere allergenet. Hoste vil normalt forekomme et par dage efter din løbende næse begynder. Som Slim rejser ned til dine lunger, er hosten genereret for at rydde området.

Post-nasal drop

Post-nasal drop er et symptom på høfeber svarende til den løbende næse. I stedet for Slim kører ud af næsen, kører den ned i halsen. Post-nasal drop vil forårsage en skrattende, halsbetændelse, der engang vil klør. Kløe i halsen vil gøre du vil rydde din hals konstant. Til tider, kan slim, der akkumuleres i maven forårsage kvalme. For at bekæmpe fortsætte virkningerne af post-nasal drop med at bruge en saltvand næse spray sammen med drikke masser af vand og varm te.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com