Sundhedspleje for fattige børn

06/04/2013 by admin

Der er sundhedspleje muligheder for familierne til alle indkomstniveau. Disse programmer blev skabt for at sikre, at alle børn har adgang til sundhedstjenester de har brug for. Regering og stat programmer giver ro i sindet for familier i midlertidige eller længere sigt situationer i finansiel nød. Det er absolut værd tid til at undersøge disse sundhedssektoren indstillinger, hvis du har været for nylig afskediget, hvis din arbejdsgiver ikke giver forsikring, eller hvis du ikke har råd til forsikring.

Sundhedssektoren indstillinger for børn

Der er flere programmer til rådighed for familier, der har brug for at finde sundhedspleje forsikring for deres børn. Disse indstillinger omfatter: forsikre børnene nu!, children's Health Insurance Program (CHIPs), Medicare og andre statslige programmer. De fleste af disse programmer forvaltes på et statsligt niveau men finansieret af tilskud fra den føderale regering. Links til disse programmer kan findes i afsnittet referencer og ressourcer nedenfor. Disse sundhedspleje programmer har specifikke krav baseret på indtægter og behov der skal opfyldes for familier at kvalificere. Lav indkomst er et krav for disse programmer, men ikke den eneste.

Forsikre børnene nu!

Forsikre børnene nu! programmet blev startet i 1997. Dette program er sponsoreret af den amerikanske Department of Health and Human Services og administreres af medlemsstaterne. Program for støtteberettigelse varierer efter stat. Forsikre børnene nu! typisk dækker lægebesøg, hospitalsbehandling, receptpligtig medicin, tandpleje, optiker og medicinsk udstyr for børn under 19 år gamle. Nogle stater opkræve en copayment, mens andre giver disse tjenester uden beregning. For at kvalificere sig, en familie på fire skal tjene $44,100 eller mindre. Børn, der er allerede indskrevet i Medicare programmer er ikke berettiget til at forsikre børnene nu! program. Familier, der er berettiget til dette program kan forblive på det på ubestemt tid så længe de opfylder forudbestemt støtteberettigelse. For et program eller til at kontrollere for støtteberettigelse til din tilstand, henvise til forsikre børnene nu! link i ressourcer eller ring (877) 543-7669.

Children's Health Insurance Program (CHIP)

Præsident Obama autoriserede national children's Health Insurance Program (CHIP), effektiv fra April 2009 til 2013. Dette program har dækket forsikringsbehov for mere end 5 millioner børn landsdækkende. Hver medlemsstat forvalter sine egne CHIP program, bestemmelse af støtteberettigelse og dækning. Dette program er designet til at give forsikring for børn i familier, hvis indtjeningen overstiger grænserne at kvalificere sig til Medicaid. Der er ofte en karensperiode for Medicaid skal aktiveres. CHIP-programmet kan også bruges til at dække børn indtil deres Medicaid politik træder i kraft.

New York, for eksempel administrerer sin CHIP program gennem en specialdesignet forvaltes pleje program. I dette program administreres dit barns sundhedspleje af en primær pleje-udbyder, som du vælger. Behandlere i New York CHPlus programmet er placeret overalt i staten til at sikre alle børn i familier med lav indkomst har adgang til sundhedspleje af kvalitet. Alle børn under en alder af 19 er berettiget til denne sundhedspleje program, underlagt indkomst støtteberettigelse. Ydelser omfatter læge besøg, medicinske udstyr, hospitalsbesøg, receptpligtig medicin, mental sundhed besøg, tale terapi og hospice pleje. Familier, der er berettiget til dette program i New York betale mellem $9 og $45 om måneden for dette program.

Oplysninger om CHIP programmer i din tilstand, skal du kontakte din lokale stat sundhed afdeling eller ressourcer.

Medicaid sundhedspleje til børn

Medicaid er en mangeårige amerikanske nationale sundhedsvæsen program, der dækker behovene i familier med lav indkomst og deres børn. Støtteberettigelse for et barn er baseret på hans behov, ikke status for forældrene. Så i visse tilfælde børn kan være berettiget til Medicaid mens der forældre er ikke. Indkomst er ikke den eneste faktor, der afgør berettigelsen. Hver stat har sine egne krav baseret på indkomst og andre faktorer. Nogle af de mest almindelige støtteberettigelse faktorer omfatter: handicap, alder, blindhed, graviditet, indkomst og finansielle ressourcer. Særlige kvalifikationer er på plads for familiemedlemmer i plejehjem eller handicappede børn.

Medicaid-programmet fordele kan også variere mellem stater, men dette program omfatter generelt dækning for: stationær og ambulant hospitalsydelser, prænatal ydelser, vaccinationer for børn, læge besøg, sygepleje faciliteter, familieplanlægning medicin og forsyninger, tjenestegrene for landdistrikterne klinikker, sundhedspleje i boliger, laboratorie-tjenester, pediatric besøg, ambulant tjenester, børn under 21 EPSDT (tidlig screening, diagnosticering og behandling). Nogle stater giver også følgende ydelser: diagnostiske pleje, kliniske pleje, receptpligtig medicin, faciliteter for de udviklingshæmmede, øjet pleje, sygepleje faciliteter for børn, sundhedspleje transport behov og rehabilitering besøg. Nogle stater vil fuldt ud finansiere disse omkostninger, mens andre vil opkræve et copayment for tjenester. Gebyrer for sundhedstjenesteydelser er betalt direkte til sundhedspleje udbyder.

AllKids---Illinois statsstøttet sundhedspleje til børn

AllKids er designet til at give forsikring for alle børn, hvis familier ikke er berettiget til Medicaid eller andre statslige-run sundhedspleje programmer. De fleste af de børn, der deltager i dette program kommer fra arbejde eller middelklasse-familier, der ikke har råd til en privat sygesikring politik. Familier betale overkommelige månedlige præmier baseret på indkomst. Dette program dækker læge besøg, hospitalsydelser, recept meds, optiker, tandlægeydelser og medicinsk udstyr. Ansøgninger om AllKids-programmet kan findes på www.allkids.com/application.html eller ved at ringe (866) 255-54437, TTY (877) 204-1012. Du kan finde flere oplysninger om dette program se Resouces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com