Hvordan man kan forbedre termogenese

10/21/2013 by admin

Hvordan man kan forbedre termogenese

Folk er altid på udkig efter nemme måder at tabe eller opretholde vægt. Heldigvis, brændende kalorier altid skal ikke komme fra timer i gymnastiksalen, men kan komme fra termogenese. Termogenese er varmeproduktion i kroppen, bestemmes af en persons basal stofskifte (kalorieforbrænding mens stillesiddende). Men det er også afhængig af hvad en person forbruger og den samlede fysiske udgifter. Kost-induceret termogenese tager hensyn til hvordan maden påvirker en persons krop. For eksempel, spiller spise protein en vigtig rolle i hvor meget energi en person kroppen bruger til at nedbryde proteinet; Institut for humanbiologi ved Maastricht Universitet i Holland konkluderede, at protein-induceret termogenese påvirker mæthedsfornemmelsen og derfor spiller en rolle i vægt vedligeholdelse. Andre fødevarer og kosttilskud kan forbedre kost-induceret thermogensis. Non-motion thermogensis, på den anden side opstår når folk børste deres tænder, forberede måltider og gå til busstoppested, bare for at nævne et par sådanne aktiviteter. Det er en ophobning af alle fysiske opgaver folk gør hver dag, men omfatter ikke formelle træningsøvelser. Forbedring af ikke at udøve termogenese ville omfatte fuldførelse af simple fysiske opgaver, såsom vask og tørring retter i hånden i stedet for ved hjælp af en opvaskemaskine.

Instruktioner

• Drink iced vand når det er muligt. Undersøgelser viser, at kroppen forbrænder flere kalorier når du drikker is koldt vand, fordi kroppen har til at varme op. Mens kalorierne er minuscule, sammenholdt med andre termogenese-styrke fødevarer eller aktiviteter, resultaterne måske mere omfattende i det lange løb.

• Tage trappen i stedet for elevatoren. Ifølge en 2003 undersøgelse af Professor Lorraine Lanningham-Foster og kolleger brændt folk, der ikke bruger bekvemmelighed enheder såsom elevatorer og opvaskemaskiner en ekstra 120 kalorier pr. dag.

• Spise krydret mad. En undersøgelse foretaget af Yasser Mahmmoud på Aarhus Universitet i Danmark viste, at den kemiske capsaicin i chili forårsaget varme i kroppen, der fremmer termogenese og igen boostet stofskifte.

• Sip grøn te regelmæssigt. ECGC i grøn te blade er vist at øge stofskiftet. ECGC (epigallaokatekin-3-gallate) er en kræft-bekæmpelse plante flavonoid i grøn te, der bekæmper frie radikaler i kroppen. Også koffein i grøn te øger stofskiftet og aids i termogenese adipøst (fedt) væv i kroppen.

Tips & advarsler

  • Drikke isvand på arbejdspladsen. De fleste arbejdspladser er i indstillingen office, hvor en persons aktivitetsniveau kan være meget lille. Enhver forøgelse af termogenese kan hjælpe med at opretholde idealvægt.
  • At tage trappen på kontoret kan hjælpe brænde kalorier, der ikke ville ellers brændes mens du sidder ved skrivebordet det meste af dagen.
  • Må ikke forbruge for meget chili eller andre fødevarer med højt indhold af capsaicin. Alt for meget på én gang kan forårsage sundhedsmæssige betingelser eller ubehag.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com