Kalorieindhold underskud & vægttab

10/15/2013 by admin

Hvis du ønsker at droppe nogle ekstra pounds, huske, at nogen er i stand til at tabe. Mens du har måske hørt andre brokke sig om udfordringerne i forbindelse med vægttab, virkeligheden er, at når du forstår hvordan kalorier arbejde og hvordan du opretter et underskud, bliver stien til vægttab gennemsigtig og opnåelige. Først, du har brug at vide, hvor mange kalorier du skal fungere før det besluttes, hvordan du opretter et underskud.

Funktion

Kalorier hjælpe kroppen udføre daglige funktioner nødvendig at eksistere. Din vægt, alder, aktivitetsniveau og køn påvirker mængden af kalorier din krop har brug for. Din basal metabolic rate (BMR) (hvor mange kalorier kræves i hvile), aktivitetsniveau og den termiske effekt af mad (kalorier for at forbruge og behandle fødevarer) bestemme det faktiske kalorieindhold krav.

BMR

Din BMR kan bestå af omkring 60 til 70 procent af din samlede kalorieforbrug. En hurtig måde at bestemme din BMR er at formere din vægt af 10. Det resulterende tal er mængden kalorier din krop bruger til din BMR. Når slankekure, bør du aldrig oprette et kalorieindhold underskud under dette nummer.

Fødevarer kalorier

Fødevarer kalorier kommer fra fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Når du opretter en kalorie underskud, skal du sørge for at bevare et sundt forhold mellem fødevarer kalorier. USDA tyder på, at en kost bør bestå af 50 til 65 procent kulhydrater, 20 til 35 procent fedt og 10 til 35 procent proteiner.

Kalorieforbrænding

For at brænde et pund, skal du forbrænde 3.500 kalorier. For at opnå dette mål sikkert overveje at oprette et kalorieindhold underskud på omkring 300 til 500 kalorier om dagen. Ved denne hastighed, vil du brænde et pund hver 7 til 10.5 dage.

Motion

Kombinere en kalorie underskud med en stigning i kalorieforbrug gennem motion. Ved at reducere dit kalorieindtag ved 500 og øge mængden af kalorier brændt til 300, bør du mister et pund i omkring 4,5 dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com