Forskellen mellem tandlæge & specialtandlæge

07/17/2013 by admin

Forskellen mellem tandlæge & specialtandlæge

Både tandlæger og Odontologer løse problemer relateret til tænder og generelt oral sundhed. Men de koncentrere sig om forskellige områder af pleje og modtage forskellige typer af uddannelse.

Tandlæger

Tandlæger skal gennemføre postgraduat uddannelse på et akkrediteret dental school og passere mundtlige og praktiske undersøgelser kan godkendes til praksis. De normalt fokusere på tænder og væv i munden, behandling af tand henfald, reparere beskadigede tænder og hjælpe patienter opnår god mundhygiejne for at forebygge fremtidige problemer.

Odontologer

Odontologer er licenseret tandlæger, der har afsluttet en tandregulering residency programmet varer to år eller længere. De forbedrer tand og kæbe justering af både kosmetiske og praktiske årsager. Kendskab til både Ortodonti, eller tand bevægelse, og dentofacial ortopædi, eller vejledning af facial udvikling, er afgørende for deres praksis.

Overvejelser

Når du vælger en oral sundhed professionelle, gør sikker på du forstår omfanget af hendes uddannelse og erfaring. Vælge en tandlæge, der er uddannet fra et akkrediteret dental school og en specialtandlæge, der har gennemført en opholdstilladelse i et program, der er godkendt af American Dental Association.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com