Om Pebermynteolie

11/22/2010 by admin

Pebermynteolie er en potent æteriske olie anvendes på mange forskellige måder. Dateres tilbage til romertiden, blev pebermynte plante ofte brugt i dekorative sprays ved middagsbordet. Olien blev udtrukket til at blive brugt i vin og saucer.Pebermynte plante er hårdfør i mange steder rundt om i verden, hvilket gør det meget tilgængelige. Dens anvendelser spænder fra en spiselig aroma til helbredelsesmetoder for ømhed og smerter.

Historie

Pebermynteolie har været brugt til medicinske formål i tusinder af år. Det er vokset i mange steder rundt om i verden, men først blev dyrket i USA i begyndelsen af 1800-tallet. Inden for 50 år blev produktionen af Pebermynteolie en succesfuld forretning.

Betydning

Pebermynteolie har evnen til at lindre mave problemer herunder irritabel tyktarm. På grund af sin højt menthol-indhold, er det også brugt i shampoo, sæbe og tandpasta. Menthol producerer en afkøling fornemmelse samt en duftende aroma.

Funktion

Pebermynteolie bruges af mange grunde, herunder aromaterapi. Et par dråber af Pebermynteolie gnides ind i bunden af dine fødder vil arbejde for at reducere feber. En dråbe eller to gnides ind i din templer vil lindre hovedpine.

Fordele

Pebermynteolie er gavnligt at lindre kvalme, halsbrand og kløende hud. Ved at blot indånde duften af pebermynte kan olie være gavnligt for astma og andre bronchiale lidelser.Restauranter bruger ofte pebermynte smag slik som efter middag møntanstalter på grund af dets gavnlige egenskaber til maske dårlig ånde samt at støtte i fordøjelsen.

Advarsler

Selv om Pebermynteolie indeholder mange gavnlige egenskaber, der hjælpe med at lette fordøjelses problemer, kan for meget af olie forårsage uønskede virkninger, såsom mave irritation.Pebermynteolie bør ikke anvendes, hvis du lider af skade eller galdeblære leverbetændelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com