Præsentation ideer til styrke-baserede rådgivning

09/03/2013 by admin

Præsentation ideer til styrke-baserede rådgivning

Styrke-baserede rådgivning tager en unik tilgang til terapi, der afviger fra mere traditionelle psykoanalytiske tilgange. Mens traditionel psykoterapi vil langsomt gå dybere til at søge efter kilden til negativitet og traumer, søger styrke-baserede rådgivning at afdække positive styrker og færdigheder, der potentielt kan give en klient. Præsenterer på denne teknik kræver en multidimensional tilgang, så deltagerne præsentationen kan trygt overføre det til deres egen praksis.

PowerPoint

En PowerPoint-præsentation, der dækker alle de vigtige punkter om styrke-baserede skal rådgivning vil uddanne dem til stede på de grundlæggende oplysninger de bruge denne teknik på egen hånd. Det bør omfatte formålet med terapi, som er at hjælpe dem, der er deprimerede, angste eller beskæftiger sig med selvtillid spørgsmål at finde deres indre styrker, som kan have bliver ubevidst undertrykt. Beskrive fælles indgreb, såsom balancering klientens negative kommentarer og selv-domme, ved at opfordre ham til at søge efter positive egenskaber. Give en separat side for hvert vigtigste punkt at holde materialet fordøjelig.

Vurderingsredskaber

Diskuter hvordan forskellige vurdering redskaber kan være nyttige i at få visse personer til at udforske deres styrker. Passerer omkring tests såsom Cambell interesse og dygtighed undersøgelse (CISS) og en version af Myer-Briggs personlighed lager og give deltagerne til at se gennem dem. En færdighed og interesse undersøgelse vil hjælpe kunder til at indse deres styrker, mens opdagelsen af en personlighedstype kan hjælpe dem forstå styrker gennem deres arketype. Behandle, hvordan du bruger resultaterne til at give klienten en større forståelse af sig selv.

Casestudier

Forberede mindst to casestudier at præsentere. Hvert casestudie skal fortælle historien om hvordan din klient (eller en tilsynsførendes eller en kollegas klient) var i stand til fremskridt terapeutisk ved hjælp af styrke-baserede rådgivning. Diskuter klientens præsenterer problem, hvordan styrke-baseret terapi blev indrammet og henrettet i terapi værelse, hvor det blev modtaget af kunden og hvilke positive ændringer udviklet. Sørg for at udelade nogen identifikationsoplysninger, som klientens navn, placering eller fysiske funktioner.

Demonstrationer

Demonstrere brugen af denne teknik ved at ansætte en volontør. Afhængigt af den tid, der er tilladt for hele præsentationen, kan du vælge at tildele overalt fra 15 minutter til en fuld 50 minutters session for at få vist typerne af interventioner en terapeut kan bruges til denne form for terapi. Giver mulighed for frivilligt at legemliggøre selv i demo eller rollespil en klient, der føler han kunne drage fordel af denne terapi. Hvis der er tid, give deltagerne til at bryde op i dyads og skiftes til at praktisere teknikken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com