Mad til at bekæmpe angst

11/14/2010 by admin

Fødevarer har været kendt for at gøre nogle temmelig fantastiske ting for vores krop, men for dem, der lider af angst, der er seks fødevarer, der kan være liv-opsparere.

Mørk chokolade

Når du spise mørk chokolade, øge du niveauet af lykkehormoner i din krop som serotonin, dopamin og endorfin. Når disse hormoner øger, sænker din krop sine følelser af angst.

Bær

Bær er rig på sukker. Ved at indtage bær, forbrænder langsomt din krop sukker for energi, så at du ikke vil opleve et sukker nedbrud. Også kæmper C-Vitamin i bær væk cortisol, som er en stress hormon.

Laks

Laks er høj i omega 3 fedtsyrer. Omega 3 sænker kolesterol og plaque oprustning i dit blod, som hjælper til at lindre spændinger og stress. Protein i laks vil også holde dit blodsukker stabilt.

Appelsiner

C-Vitamin i appelsiner vil hjælpe med at bekæmpe angst på samme måde over for virkningerne af bær. Sukker bryde langsomt, at forhindre en crash og angst.

Økologisk jordnøddesmør

Protein hjælper med blodsukkeret, så indtager peanut bedre, hvilket er højt i protein, vil kæmpe angst. Tre ingredienser i jordnøddesmør (tryptofan, Vitamin B6 og aminosyre) øger serotonin produktion i hjernen, hjælper dig med at overvinde eller forebygge angst.

Pasta

Tyk pasta specifikt tager kroppen et stykke tid at nedbryde. Dette forhindrer dit blodsukker fra stiger hurtigt, en effekt, der kan øge angst. Pasta lavet med fiber hjælper med din hormonbalance.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com