ADHD kost fødevarer

07/01/2013 by admin

ADHD kost fødevarer

ADHD eller attention deficit hyperactivity disorder, er en tilstand, der forårsager både børn og voksne at være uopmærksom, hyperaktiv og impulsiv. Dem, der lider under betingelsen kan være alt for rastløs, overdrevent snakkesalig, glemsom, uorganiseret og forstyrrende. Mens der er medicin ordineret til ADHD, kan side effects opvejer fordelene. Som et resultat, vælger mange voksne syge eller forældre til børn med denne lidelse at prøve alternative terapier eller ændringer i kosten først.

Afgiftning

Før du begynder et regime af fødevarer nyttige i behandling af ADHD, bør den berørte person fjerne bestemte fødevarer fra sin nuværende kost til at befri kroppen af de ulovlige fødevarer. I denne periode anbefaler ernæringseksperter at spise naturlige, uforarbejdede fødevarer og drikke masser af vand. Chokolade, kunstige sødestoffer, sukker, stivelsesholdige fødevarer, og forarbejdet kød og mejeriprodukter er at undgå.

Når perioden 2-ugers afgiftning er op, er Lidende rådes til at tilføje hver af de tidligere forbudte fødevarer på en om dagen for at holde øje med negative reaktioner. Reaktioner kan omfatte ændringer i adfærd, plettet hud eller andre allergiske-type svar. Fødevarer, der forårsager disse reaktioner skal fjernes helt fra kosten. Dem, der ikke forårsager et problem kan spises i moderate mængder.

Kost

Personer med ADHD bør undgå høj-kulhydrat morgen måltider, vælger breakfasts indeholdende 60 procent protein i stedet med de resterende reserverede for komplekse kulhydrater. Øvrige måltider bør bestå af en halv protein og halv kulhydrat. Høj kvalitet frugt og grønt i store mængder er også anbefales.

For at behandle ADHD, Ernæringseksperter anbefaler også små doser koffein, en daglig mineraltilskud, et vitamin, der er designet specielt til dem, der har problemer med fokus, en dosis af hørfrøolie eller primrose olie dagligt og protein kosttilskud efter behov.

Andre anbefalinger

Ernæringseksperter anbefaler også, at fjerne aluminium så meget som muligt fra kosten. Det betyder at undgå drikkevarer i dåser samt aluminiumsfolie og finde alternativer til madlavning fødevarer i eller aluminium gryder eller pander.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com