Er methylphenidat det samme som generiske methylphenidat?

11/03/2010 by admin

Er methylphenidat det samme som generiske methylphenidat?

Methylphenidat er solgt som et generisk lægemiddel for Ritalin, Concerta og flere andre medikamenter, der er klassificeret som centralnervesystemet stimulanser. Ritalin og Concerta er blot navnene, der er blevet givet til stof methylphenidat af farmaceutiske virksomheder. Den kemiske formulary for den aktive ingrediens i disse medikamenter er den samme.

Forordninger

De aktive ingredienser i medicin, der fremstilles og sælges i mere end ét navn skal være identisk. Ifølge USA mad og Drug Administration Compliance Program vejledning Manual, CPG Sec. 400.600 medicin - angivelse af mængden af aktive (CPG 7132.03), skal "hvor udtrykt i både metriske og apotekeren systemer, opgørelser over antal eller styrke i mærkning af lægemidler udnytte den nøjagtige svarer."

Fordele

Methylphenidat er mere overkommelig end det sælges under mærkenavne.

Betydning

Generisk form af methylphenidat er kemisk identisk med methylphenidat, der sælges under mærkenavne. Dens empiriske formel er C14H19NO2• HCl.

Overvejelser

USA FDA giver medicin til at indeholde forskellige inaktive ingredienser. Personer med allergi bør være opmærksomme på de inaktive ingredienser i nogen form for medicin, de forbruger for at forhindre allergiske reaktioner.

Historie

Methylphenidat blev introduceret på markedet som en generisk til methyln.

Advarsel

Forældre bør overvåge og give afkald på denne medicin til mindre børn til at forhindre dem i at sælge det til deres venner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com