Søvn Walking retsmidler

04/27/2013 by admin

Søvn Walking retsmidler

I søvne eller somnambulism opstår, når en person bliver fysisk aktive, mens søvn. Der er en række retsmidler, der kan bruges til at hjælpe kontrol søvne--herunder afspændingsteknikker, ændre sovende mønstre og medicin. Handlinger af søvne kan variere fra sidde i sengen eller gå rundt til mere farlige aktiviteter såsom bilkørsel. Ifølge ChildrenFirst.NHS.uk et enkelt anfald af søvne vil generelt sidste omkring fem minutter, selv om nogle personer kan sleepwalk op til en halv time.

Søvnmønster

Går til at sove på det samme tidspunkt hver aften kan være et effektivt middel mod søvne, ifølge NHS. Det er også vigtigt at have otte timers søvn pr. nat, da at blive overtrætte er en førende årsag til søvne.

Afspændingsteknikker

Ifølge WebMD, kan enkeltpersoner bruge en række afspændingsteknikker for at lindre søvne symptomer, herunder meditation og hypnose. Ved hjælp af mentale billeder til at slappe af er en anbefalede form for langvarig behandling, og mennesker lider af søvne kan søge hjælp fra en behavioral terapeut eller professionelle hypnoterapeut at udforske denne mulighed. Sleepwalkers bør også opretholde en stress-fri aften regime, der sigter mod øget følelse af afslapning før sengetid. I løbet af denne tid, undgå overstimulating hjernen gennem arbejde eller se tv; i stedet praksis afslappende aktiviteter--som at tage et varmt bad eller læse en underholdende bog.

Medicin

Mennesker, der oplever problemer forårsaget af søvne--såsom overdreven træthed i løbet af dagen, forårsager stress til andre medlemmer af familien, forårsager skade på sig selv, eller tage del i risikable aktiviteter under søvn--bør besøge deres praktiserende læge. Der er en række af medicin, som kan bruges til at behandle søvnforstyrrelser, herunder prosom, trazodon og Rivotril. Søvne kan også være forårsaget af en række psykiske lidelser, såsom rastløse ben syndrom, obstruktiv søvnapnø og gastroestophageal refluks. Hvis en læge konkluderer, at der er en underliggende tilstand, der forårsager i søvne vil de ordinere den relevante behandling, som skal til gengæld bidrage til at afhjælpe de i søvne episoder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com