Sådan Detox aluminium

10/21/2010 by admin

Sådan Detox aluminium

Aluminium er et af de mest almindelige elementer og er ofte klassificeret som et tungmetal. Aluminium gryder og aluminiumsfolie er almindelige i de fleste amerikanske husstande. Dette metal er ikke nødvendige for kroppens normale funktioner og kan resultere i sundhedsskadelige virkninger, hvis det ophobes i kroppen. Aluminium findes i fødevarer som pickles, self-rising mel, bagepulver, kage blander, skiver ost og øl. Deodoranter, tandpasta og antacida også indeholde aluminium. Ændre din madlavning, spise og personlig hygiejne vaner for at reducere mængden af aluminium, der kommer ind i din krop.

Instruktioner

• Reducere din eksponering for aluminium i dit miljø. Stoppe med at bruge deodoranter og tandpasta, der indeholder aluminium og ikke koge ved hjælp af aluminium gryder og aluminiumsfolie.

• Tilsæt koriander og chlorella til din kost. Koriander er en populær urt, der indeholder enzymer, der efter sigende binde til aluminium i kroppen. Lever og nyrer er derefter i stand til fjerne toksin fra kroppen. Chlorella arbejder med enzymer i leveren til at hjælpe med afvænning kroppen af tungmetaller som aluminium.

• Tilføje selen til din kost. Selen er et mineral, der binder til metaller som aluminium. Paranødder er en god kilde til selen. Æggeblommer, broccoli, hvidløg, tomater, magert oksekød og magert svinekød er også rigelige kilder til selen.

• Spise rå grønsager som radiser, kål, turnips, rutabaga, blomkål og broccoli at øge leverenzymer til afgiftning af kroppen.

• Tage kosttilskud som mælk tidsel, vitamin C og vitamin E. Disse kosttilskud støtte leverfunktionen og støtte i afgiftning.

• Holdbar i 24 timer en gang hver uge. Begynde din dag med at drikke urtete. Afslut dagen med en let anretning af salat, frugt og fisk eller kylling.

• Bade i toksin absorberende bentonit ler én gang hver uge. Bentonit ler kan absorbere toksiner, der er gemt i huden. Opløse to pounds af bentonit ler i et varmt bad og suge op til en time. Skyl eventuelle ler rester ved at tage et køligt bad efter iblødsætning i den varme ler bad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com