Okklusal nat vagt

01/11/2013 by admin

Okklusal nat vagt

Okklusal aftenvagter er dental instrumenter til at beskytte tænderne mod skader under søvn. Undertiden omtales som en Okklusal hejsespil, kan nat vagt omfatte en eller begge rækker af tænder. Okklusal nat vagt er monteret til hver patient for at tænderne passer perfekt til at begrænse den slibning og knyttede i løbet af natten.

Funktion

Formålet med en Okklusal nat vagt er at beskytte tænderne mod revner på grund af slibning eller clenching af tænderne. Den okklusale vagt, der normalt er slidt natten når natten clenching opstår oftest, er også nyttigt i at beskytte mod skader på overfladen af tænderne som ridser og skår. Det hjælper kæben slappe af, hvilket mindsker forekomster af clenching og slibning tænder.

Funktioner

Okklusal nat vagt er lavet med klar akryl harpiks, der er formet så den passer til enkelt. Det er almindeligt, at patienter er monteret til enten toppen eller bunden tænder, afhængigt af hvor de fleste skaden er sket. Undertiden får patienter den okklusale nat vagt for den nederste og øverste række af tænder, når de mulige skader kan være større. Nogle okklusale vagter dække delvist tænder, mens andre dækker hele tanden.

Typer

Der er to typer af okklusal aftenvagter: en, der er slidt kun om natten; den anden er slidt i løbet af dagen. Okklusal guard slidt natten er at undgå større skader på tænder forårsaget af natlig Bruksisme, eller natten knyttede. Slibning eller knyttede tænder og kæber oftest opstår om natten, der når mest skade kan gøres. Lejlighedsvis læger har anmodet om patienter slid vagten i løbet af dagen i stressende gange at begrænse clenching og permanent skade på tænderne.

Identifikation

Hvis du vågner op om morgenen med en hovedpine eller en mild tandpine, kunne disse være tegn på, at du er en kandidat til en Okklusal nat vagt. Mange syge af Bruksisme har ingen idé, fordi det sker primært under søvn. Selvom du ikke muligvis se skader clenching gør for at tænderne, kan et hurtigt besøg hos en tandlæge bekræfte at du uretmæssigt bide tænderne. Desuden, hvis du føler en stramning smerter omkring dit tandkød, kan det være et tegn på, at dine tænder løsne fra overdreven knyttede.

Betydning

En Okklusal nat vagt forhindrer ikke kun overfladeskader som samt løse tænder og tandkød problemer, det vil holde tænderne stærke. Det kan også hjælpe slappe af dine kæber og frigive de spændinger, der forårsager en kedelig men konstant smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com