Om hjem graviditetstests

01/10/2013 by admin

Hjem graviditetstests er en enkel og billig måde for kvinder at bestemme hjemmefra, uanset om de er gravide. Denne artikel vil give et overblik over hvad en hjemme graviditetstest er, hvordan det fungerer og hvordan det skal sammenlignes med blodprøver.

Fakta

Et hjem graviditetstest (også kendt som HPT) viser mængden af graviditeten hormon i en kvindes urin til at afgøre, om hun er gravid. Navnet på dette hormon er humant choriongonadotropin (hCG), og det er frigivet i kroppen, når et befrugtet æg implantater sig i livmoderslimhinden. Dette kan ske fra fem til 10 dage efter undfangelsen. Hjem graviditetstests er forholdsvis nøjagtige henne ved opdager dette hormon i urinen. Men forskellige mærker registrerer hormon på forskellige niveauer.

Tidsramme

Mange mærker af HPT gerne prale af at de kan opdage graviditet så tidligt som den første dag i en kvinde mistede periode. Selv om dette er blevet bevist i et par tilfælde til at være sandt, vil de fleste kvinder ikke producerer nok hCG til at blive opdaget indtil mindst en uge efter hun har savnet en periode. Nogle mærker registrerer lavere niveauer af hormonet i urinen, men du får et mere præcist resultat af venter mindst en uge for hCG til at opbygge i dit system. Ved at teste for tidligt, risikerer du at få et falsk negativt resultat på grund af utilstrækkelig mængder af hormon i din urin. Hvis du teste tidligt og modtage et negativt resultat, er det klogt at vente og teste igen i en uge eller deromkring.

Type

Der er et par typer af hjem graviditetstest på markedet, selv om de alle arbejder på en lignende måde. De mest populære instruerer kvinde at holde en oliepind i sin urin stream i 10 sekunder, erstatte fælles landbrugspolitik og vente på resultaterne. Stadig et andet siger at samle urin i en kop og dip stick i urinen, mens en anden giver en dråbetæller at sætte et par dråber af urin i en samling godt. Det næste skridt med alle disse metoder er altid den samme---at vente. Normalt instruks siger at vente overalt fra to til fem minutter og resultaterne vises i vinduet test. Der er en linje, der vil altid dukke op; Dette er styreledningen og det er der til at forsikre, at prøven fungerer ordentligt. Hvis du er gravid, vises en anden linje ud over styreledningen (i nogle tilfælde gør et plustegn). I de tidlige stadier af graviditeten, kan denne linje være meget svag. Uanset hvor svag den linje betyder en anden linje et positivt resultat. For nylig, virksomheder har udviklet en digital test, der giver et resultat på en digital skærm "gravid" eller "ikke gravid." Dette tager gætte arbejde ud af læse linjerne, men disse undersøgelser har tendens til at være meget dyrere end deres standard modparter.

Fordele

Hjem graviditetstests tilbyder overkommelige og enkel alternativ til at modtage en blodprøve i en læge kontor. HPTs kan købes i ethvert apotek eller super lagre og koster fra $4 til $20, alt efter mærke og type. Ved at tage et hjem graviditetstest, kan du spare dig selv en tur til lægen--samt en fælles løn.

Ekspert indsigt

Selv om graviditetstests er forholdsvis nøjagtige, bør du altid konsultere din læge, hvis du føler du kan være gravid; og hvis du får et positivt resultat, lave en aftale så hurtigt som muligt til en eksamen. Det anbefales at modtage pleje så tidligt som muligt i din graviditet at sikre sundheden for dig og dit ufødte barn.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com