Hvornår skal jeg se læge for højt blodtryk?

10/28/2012 by admin

Vide, hvornår at se en læge for højt blodtryk er et vigtigt første skridt til at forbedre din generelle sundhed. Din læge har et væld af let at implementere løsninger til at hjælpe dig med at vedligeholde og sænke din højt blodtryk.

Mindre symptomer

Symptomer på forhøjet blodtryk til at drøfte med din læge kan omfatte:* Hovedpine* Næseblod* Træthed* Stress* Konsekvent vrede* Svimmelhed* Uklarhed* Røde ansigt

Mens nogle af symptomerne på forhøjet blodtryk kan synes temmelig normal, er flere af disse symptomer, kombineret et tegn til at se din læge om din højt blodtryk.

Major symptomer

Hvis du lider af en eller mange af disse store symptomer er det helt sikkert tid til at se en læge om forhøjet blodtryk.* Overdreven træthed eller åndenød* Ulidelig uforklarlige brystsmerter* Visuel forstyrrelse--slørethed eller steder* Brain sker med en bred vifte af symptomer på apopleksiIgnorerer denne store symptomer ved at sætte ud en læge besøg er meget farligt for dit helbred.

Behandling

Læger vil anbefale visse livsstilsændringer til et højt blodtryk patienten, herunder:-Udvikling af en sund kostplan* Rygestop* Begynde et fitness rutine* Forbedre stress rutine* Medicin

Evaluering

Timing er vigtig, når at se en læge for din højt blodtryk, ikke lægger det. Forhøjet blodtryk er farlige, når venstre ubehandlet. Forud for at se den læge vurdere dine symptomer og din livsstil at drøfte med din læge. Gør sunde valg med din kost og motion rutiner kan lindre nogle symptomer på forhøjet blodtryk. Der er ingen kur mod forhøjet blodtryk, men det kan kontrolleres med diæt, motion, medicin og stress management færdigheder.

Sund blodtryk

En sund blodtryk læsning varierer fra person til person, men i gennemsnit ifølge American Heart Association, normalt blodtryk er en systolisk værdi mindre end 120 og diastolisk værdi under 80. Systoliske er den øverste række og diastolisk er den lavere tal på læseren. Hvis dit blodtryk numre er højere end er det tid til at se din medicinsk udbyder om forhøjet blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com