Tips på at inddrive fra natarbejde

10/22/2012 by admin

Tips på at inddrive fra natarbejde

Mennesker, der arbejder nattevagt, mellem kl 10: 00 og 06: 00 kan opleve søvnbesvær. Der er faktisk et udtryk for den tilstand, der kaldes Skift arbejde sove uorden. Inddrive fra arbejder nattesøvn betyder at få nok hvile.

Søvn miljø

Ordentlig hvile og dyb søvn kan hjælpe dig med at genoprette fra nattevagten bedst. At skabe et miljø, der fremmer søvn vil hjælpe dig hvile længere. Du bør gøre dit værelse så mørke som muligt. Placere tunge gardiner over Vinduer og slukke lys vil hjælpe. Om muligt, prøve at sove i ro. så godt, selvom du er nødt til at bruge ørepropper. Sørg for at forklare til venner og familie, du sover om dagen og anmode om, at ingen komme over eller ring i løbet af timer, du sover.

Stimulanser

Mens du kan være fristet til at tøffe koffeinholdige drikkevarer på arbejde for at holde sig vågen under dit skift, drik koffein kun under start af dit skift. Hvis du drikker koffein nær slutningen, kan du opleve problemer med at falde i søvn og sove forstyrrelser. Lys vil gøre dig med at holde sig vågen, så i slutningen af din Skift når du kommer hjem, bære solbriller og en hat til at bo i mørke.

Tidsplan

Nogle sejlplansændringer kan hjælpe dig med at genoprette fra nattevagten. Arbejde med din arbejdsgiver til at undgå for mange nathold i træk. Hvis du føler dig søvnig samtidigt på arbejdspladsen, tage en kort lur, hvis din vejleder giver du OK. Sørg også for at forkorte din pendler så meget som muligt, hvis du arbejder i nattevagt. En lang pendler hjem vil holde dig væk længere. Holde den samme tidsplan i weekenden. Gå til sengen på samme tidspunkt hver dag og vågne op på samme tid, selv om nonwork dage.

Andre Tips

Selvom du arbejder mens de fleste mennesker sover, ikke springe ud på søvn i løbet af dagen. Du bør stadig sove mindst syv til otte timer om dagen ifølge Cleveland Clinic. Har en rutine for når du går til at sove, og gøre det hver dag. Hvis du går i seng snart efter dit skift, bør sove lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com