Farerne ved luft i maven

03/13/2013 by admin

Farerne ved luft i maven

Selvom ofte opfattes som humoristisk, kan flatulens (også kaldet "passerer gas" eller "prutter") have alvorlige negative virkninger. Flatulens kan komme netværksstatus og forårsage meget uønskede og akavede situationer.

Forlegenhed

Luft i maven kan være yderst pinligt, når det sker under nogen form for social begivenhed. I mange kulturer, er flatulens opfattet som uhøflig og grundigt uacceptable under sociale begivenheder. Flatulens kan forårsage alvorlige problemer, hvis det sker under et middagsselskab eller på en jobsamtale.

Fækal udvisning

Selv om sjældne blandt voksne, kan flatulens undertiden resultere i udvisning af fækal materiale. Sådan en begivenhed er yderst pinligt for enkelt og kan føre til ødelagte undertøj.

Irritabel tyktarm

Svær flatulens er en af symptomerne på irritabel tyktarm (IBS). Når ledsaget af alvorlige oppustethed og mavesmerter, kan luft i maven være forårsaget af IBS, som er en alvorlig gastrointestinal lidelse.

Belysning Flatus

Som en sjov, har nogle mennesker forsøgt at antænde deres flatus (gas, selv). Uden ordentlige sikkerhedsforanstaltninger, kan denne dumdristige handling føre til alvorlige forbrændinger på bagdel og anus.

Misforståelser

I modsætning til hvad mange mennesker måske tror, er luft i maven ikke giftig. Det indeholder mange elementer, som folk interagerer med på daglig basis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com