Hvordan man forebygger Staph infektioner i huden

02/18/2013 by admin

Staphylococcus aureus, eller staph for korte, er en fælles bakterie, der er rigeligt i miljøet og lever på huden. Når immunsystemet er svagt, kan staph forårsage alvorlige infektioner, der kan have potentielt livstruende konsekvenser. En stamme af staph har muteret og bliver resistente over for mange antibiotika. Kendt som methicillin-resistente staphylococcus aureus (MRSA), er det en af de mest alvorlige former for staph infektion. Lære at forebygge staph infektioner er den bedste måde at beskytte dig selv.

Instruktioner

• Vask dine hænder hyppigt med vand og sæbe. Når du vælger sæbe, kigge efter dem, denne stat de antibakterielle og dræbe både staphylococcus aureus og methicillin-resistente staphylococcus aureus. Men enhver sæbe er bedre end ingen. Når ud i offentligheden, vaske dine hænder med sæbe og vand og brug et stykke køkkenrulle til at slå vand vandhaner. Dette vil forhindre du kommer i kontakt med bakterier efter vask dine hænder.

• Vask alle nedskæringer, skrammer og sår med antibakteriel sæbe og vand. Staph ind i kroppen gennem åbninger i huden, og noget så lille som en bug bid eller Skrab kan give let indgang til staph. Ved hyppigt vask sår med en antibakteriel sæbe, kan du forhindre infektion og reducere sandsynligheden for at udvikle en staph eller MRSA infektion.

• Dække alle sår med en forbinding. Det gælder selv for små eller minuscule sår og skrammer. At holde dit sår dækket beskytter bakterier i at komme ind gennem dem. Også, kan ikke håndtere andre folks bandager med dine bare hænder.

• Bruge en alkohol-baseret hånd sanitizer. Hånd sanitizers passer nemt i en lomme eller taske og kan bruges når du er steder hvor det er besværligt at vaske hænderne med sæbe og vand. Alkohol-baseret hånd sanitizers dræbe staph og MRSA bakterier på kontakt, medvirke til at forebygge infektion.

• Rengør dit hjem med en blegemiddel og vand løsning. Blegemiddel dræber staph og MRSA på kontakt. Bruge blegemiddel omhyggeligt og følge producentens anvisninger. Bruge blegemiddel regelmæssigt i køkkener og badeværelser til at desinficere og dræbe bakterier.

• Spray dit hjem med en desinficerende spray, der specifikt er anført, at det dræber både staphylococcus aureus og methicillin-resistent staphylococcus. Spray dit hjem regelmæssigt, samt toiletter, børns legetøj og legetøj og overfladearealer. Følg vejledningen og bruge desinficerende spray i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Hvis du opretter en blegemiddel og vand blanding og sætte det i en sprayflaske til desinficering af overflader, Sørg for at erstatte blandingen hver 24 timer.
  • Del ikke personlige genstande, såsom håndklæder, tøj eller barbermaskiner med andre mennesker.
  • Aldrig blande blegemiddel med andre rengøringsmidler.
  • Hvis du har en byld, klippe eller sår, der ikke er healing og bliver smertefuldt, røde og hævede, søge rådgivning fra din sundhedspleje udbyder straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com