15-dages Detox

10/12/2012 by admin

Selv om den menneskelige krop gør en tilstrækkelig opgave i at fjerne giftstoffer på sin egen, kan udrensning af kroppen undertiden væsentligt forbedre sundheden for ethvert organ. Mens der er mange produkter derude til at hjælpe dig rense dit system, er der nogle enkle og naturlige måder at rense din krop, som bør følges op af et par justeringer for din nuværende livsstil. Ved at følge disse enkle trin, bør du have en renere og gladere krop på bare 15 dage. Som altid tale med din læge før du begynder enhver detox program på din egen.

Rense indre organer

En ordentlig detox begynder ved at rense dine indre organer. Dette omfatter din kolon, lever og blod. Det anbefales, at du begynder med et kolon rense for at undgå giftstoffer senere renses fra kroppen fra at blive genbrugt tilbage til dit system.

For at rense din kolon, starte med at tage en urtekosttilskud, såsom bentonit eller hørfrø, til at hjælpe løsne toksiner foring din kolon vægge. Psyllium er et andet populært supplement. Efter at løsne og fjerne toksiner i tyktarmen, Følg med probiotika til at erstatte den venlige befolkning af bakterier nødvendigt for sunde funktion.

Leveren er almindeligt renset ved brug af naturlægemidler, kosttilskud, såsom Marietidsel, C-vitamin, B vitaminer, selen, vitamin E eller beta-caroten. Tal med din læge for at afgøre, hvilken form for lever detox er sikkert for dig.

Udrensning dit blod er ofte gjort gennem en nyre rense, da der er det organ, der filtrerer blodet før den returneres til resten af kroppen. Dette kan være så simpelt som at spise sundere og drikke mere vand. Juice faster er en anden sund og populære form for nyre udrensning. Urtete og kosttilskud har også vist sig for at være effektive i at rense dine nyrer. Endnu en gang drøfte muligheder med din læge før du begynder enhver form for Rens.

Fastende

Fastende er et af de ældste og velkendte metoder til afgiftning man kender og kan fremskynde et organ rense. Dr. Joel Fuhrman i sin bog "Fastende og spise for sundhed," siger, "hurtigt ikke blot afgifte; det også nedbryder overflødigt væv--fedt, unormale celler, atheromatous plak og tumorer-- og udgivelser syge væv og deres cellulære produkter i omløb for fjernelse. Giftige eller uønskede materialer er cirkulerer i vores blodbanen og lymfatisk væv, og deponeret i og frigivet fra vores fedtdepoter og andre væv. Et vigtigt element i fastende afgiftning mobilisere giftstoffer fra deres lagerområder."

Kostvaner at rense

Drikke masser af vand og juice er effektiv i mere end én måde når du forsøger en rense. Det mest oplagte er deres hjælpsomhed i bærer væk uønskede giftstoffer, (der blev mobiliseret under fastende processen) fra systemet og fjerne dem fra kroppen. De er også vigtigt at forebygge dehydrering under denne proces. Også, mange juice indeholder sukker, der kan hjælpe med at fremskynde din afføring. Juice kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler, din krop har brug for at forblive sund og holde sin energi i løbet af renselsesproces.

Fordi forarbejdet og kogte fødevarer har tendens til at oprette eller tilføje til toksiner i din kolon, en rense bestående af overvejende økologisk, rå frugt og grøntsager er din bedste satsning for rydde op i dit system. Rå frugt og grøntsager er meget høj i fiber, og muligvis spise fiber er den sikreste måde at fjerne uønskede giftstoffer fra din fordøjelseskanalen. Også, frugt og grøntsager indeholder vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer, der er nødvendige for en sund krop, så du ikke vil føle sig svag eller syg, som du udrensning dig selv. Spise økologisk frugt og grønt forhindrer nye giftstoffer fra føres ind i kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com