Ammoniak fjernelse fra spildevand

03/04/2013 by admin

Ammoniak fjernelse fra spildevand

Ammoniak er en vigtig makro-næringsstof i reproduktion af bakterier i spildevand planter, men dens tilstedeværelse skal være afbalanceret. Nogle processer har produceret for meget, og nogle for lidt. Nitrificerende bakterier er meget følsomme over for ændringer i temperatur; under 55 grader C de overleve, men trives ikke, som rapporteret af AquaFix Incorporated. Denne reduktion bakterierne resulterer i overskydende ammoniak produktionen, som er skadelige. Fjernelse af overskydende ammoniak kan udføres ved hjælp af en række teknikker, men ikke alle er egnet i stor skala.

Instruktioner

• Dække spildevand ved hjælp af en stor presenning. Større, industrielle applikationer skal du en specialdesignet dækning.

• Finde ud af, hvad tilstand ammoniakken er i. Ammoniak kan være i formen NH4 (ugiftige) eller NH3 (giftig). Tage denne måling ved at indsætte en simpel ammoniak/pH detection kit i en prøve af vandet, og sørg for sensorer er nedsænket. Vente 15 minutter og derefter læse resultatet. Ifølge Pacific Sentry, sensorerne er yderst følsom over for NH3 og vil opdage beløb så lille som 0,005 ppm million (ppm). Hvis du har NH3 stede, skal du fjerne det ved hjælp af beluftning og nitrifikation. Hvis du kun har NH4, behøver vandet ikke at blive behandlet.

• Øge overfladearealet af vandet for at give et større medium til nyttige bakterier til at vokse.

• Indføre en højere koncentration af ammoniak-forbrugende bakterier i spildevand. To stammer er egnet: Nitrosomonas og Nitrobacter, som konvertere ammoniak (NH3) til nitrit (NO2-). Styre deres stigning omhyggeligt for det bedste resultat. To nyttige produkter på markedet indeholde passende bakterier til reduktion af ammoniak. Et virker meget effektivt i kolde klimaer, og den anden i varmt for varmt klima. En god kold klimaløsning er Aquafix's VitaStim Polar blanding og Nitrifier, som hjælper med at holde ammoniak lave om vinteren. Om sommeren kan bruge almindelige VitaStim.

• Udvide beluftning gange til at oprette lavere slam produktion og også at forbedre koncentrationen af ammoniak i decharge.

• Øge niveauet af opløst ilt i vandet for at forbedre de aerobe betingelser, der kræves af bakterier for nitrifikation. Ifølge Paradise nordvest er minimum kræves koncentrationen af ilt 2 mg pr. liter (mg/L) af spildevand.

• Sikre pH i en passende vifte. Det bør være mellem 7,2 og 8,0 for nitrifikation.

• Sikre, at et minimum af 70 mg pr. liter (mg/L) alkalisk er til stede i systemet for nitrifikation at forekomme proces. For at opnå dette, skal du tilføje 70 mg natriumhydroxid til hver liter vand for at blive behandlet. Tjek pH i en prøve ved hjælp af en simpel indikator strimmel. PH-værdien bør være ca 9,5 før behandling.

• Hvis det er relevant, måle niveauet af ammoniak i din tilløb til at sikre, at andre industrielle processer sker i nærheden ikke påvirker dit system. Sammensatte prøver over en 24-timers periode er normalt tilstrækkelig til at arbejde ud af, hvad der sker.

Tips & advarsler

  • Unionized ammoniak er meget giftigt og kan skade spædbørn, hvis de indtages i drikkevand. Tage sig ved håndtering af spildevand og ved behandling af det.
  • Nitrat kan forårsage luftvejsproblemer hos børn og ældre så altid sikre nitrater er behandlet korrekt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com