Anvendelser af Himalaya Goji Juice

03/03/2013 by admin

Anvendelser af Himalaya Goji Juice

Saft af Goji bær er en kraftig antioxidant drink. Nylige undersøgelser viser, at goji antioxidanter har en række gavnlige virkninger på menneskers sundhed. Goji bær bruges i kinesisk medicin som en anti-aging middel og denne traditionelle anvendelse er i stigende grad understøttes af beviser at goji bær hjælp forebygge degenerative sygdomme og forbedre den generelle sundhed og velvære.

Næringsværdi

Goji bær er rig på næringsstoffer og kan give ekstra vitaminer og mineraler til kosten. De er en kilde til beta-caroten, vitamin C, a-vitamin, jern, aminosyrer, zink, kobber, calcium, selen og vitamin B-1, B-2 og B-6. Ud over disse næringsstoffer, goji er også en kilde til polyfenol kemikalier - plante antioxidanter, der har været vist i undersøgelser at have en gavnlig effekt på menneskets helbred.

Hjerte-kar-sundhed

Antioxidanter hjælper med at beskytte hele kroppen mod oxidative stress og kemiske skader forårsaget af frie radikaler. En undersøgelse offentliggjort i "The International Journal af biologiske makromolekyler" i 2010 fandt, at antioxidanter i goji bær reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Blodsukker og sukkersyge

Trods sukkerindhold goji bær, kan de have en gavnlig effekt på blodsukker og sygdomme som sukkersyge. En undersøgelse offentliggjort i den "afrikanske Journal of Traditional, komplementær og alternativ medicin" i 2009 fundet goji bær havde en betydelig gavnlige indvirkning på blodsukkeret i diabetisk dyr. Den samme undersøgelse viste også, goji havde en gavnlig effekt på kroppen vægt og blod lipider.

Anti-aging

Goji juice er en traditionel kinesisk anti-aging middel og moderne videnskabelig forskning til støtte for denne brug er ved at blive mere og mere almindelige. En undersøgelse offentliggjort i "Cellulær og molekylær neurobiologi" i 2008 viste, at goji bær indeholder en række anti-aging egenskaber. Ifølge undersøgelsen, kan goji beskytte mod degenerative sygdomme i nervesystemet, beskytte øjnene mod grøn stær og reducere risikoen for kræft gennem kraftfulde antioxidant veje.

Nervesystemet

En anden undersøgelse offentliggjort i "Journal of Alzheimers sygdom" i 2010 fandt, at goji bær bidraget til at beskytte nervesystemet fra skader af homocystein--et kemikalie, der er impliceret som en mulig årsag til neurologiske sygdomme som Alzheimers sygdom. En undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Alternative og supplerende Medicine" i 2008 fandt Goji havde mærkbare virkninger når det gives for forsøgspersoner, herunder en øget følelse af velvære og forbedret psykologisk ydeevne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com