Adolescent Drug & alkoholbehandling

12/30/2012 by admin

Adolescent Drug & alkoholbehandling

Med mange teenagere går gennem nogle af de hårdeste tider har de stået i løbet af ungdomsårene, nogle tur til narkotika og alkohol. Gruppepres er en grusom medium at tilskynde teenagere til at eksperimentere med narkotika og alkohol, og før du ved af det har udviklet sig et alvorligt problem. Succesfuld behandlingsmuligheder eksisterer.

Anerkendelse

Før du kan behandle et stof og alkohol problem, må det først erkendes. Der er en række tegn på et muligt narkotika og alkohol problem, fra vanskeligheder i skolen og hjemmet, mærkbar fysiske ændringer som vægttab eller opbremsning af motoriske færdigheder.

Være opmærksom på at der din teenager tilbringer tid med og hvor de hænger ud. Et andet muligt tegn er en overdreven beløb i lommepenge, især hvis en teenager ikke har et almindeligt arbejde. Dette kunne tyde på at teen er håndtering af lægemidler.

Hvis en anden person i husstanden har et stof eller alkohol problem, som en ældre søskende, eller endda en forælder, kunne det åbne døren for din teenager.

Intervention

Holding en intervention kan din teenager, kender du er klar over deres stof og/eller alkohol problem, men at du også støtte dem. Sidder med familie og lad dem vide du planlægger en intervention. Du kan endda kunne få en person fra et lokale rehabilitering facilitet til at sidde og tale med din teenager om deres program.

Har alle, der vil blive siddende på intervention skrive et brev til teenager, styrke deres kærlighed og støtte. Har dem hver komme med en gyldig grund til teenageren bør få hjælp.

Indse, at din teenager vil føle baghold, når hun opdager hele familien har ganged op på hende. Ikke tilbage ned. Deres støtte er afgørende for hendes behandling og fuld helbredelse.

Rehabilitering

Før iscenesættelse din indgriben, mødes med en repræsentant på den lokale behandlingsvirksomhed at diskutere din teenager rehabilitering. Din teenager vil begynde ved at gå gennem en afgiftning program, og derefter skulle blive bosiddende på webstedet på rehab facilitet. Medicinsk og psykologisk fagfolk vil arbejde med din teenager på Natursyn af afhængighed og vanedannende adfærd.

Give en stærk støtte system for din teenager, mens han er i bedring efter afhængighed. Mens du kan blive vred på ham for at gøre dårlige valg, er det vigtigt at huske, at alle begår fejl. Tilgivelse vil hjælpe helbrede kløfter og nedbryde barrierer, der kan have holdt din teenager i at kommunikere med dig i fortiden.

Find ud af, før du forpligter dig dit barn til et program om anlægget har en familie terapi program. Det er bydende nødvendigt, at hele familien inddrages i processen og tage del i rådgivning. Problemer med afhængighed ofte begynde med familiær enhed. Ændringer i familiens livsstil er afgørende for helbredelse det overordnede problem.

Ambulant og efterbehandling opsving

Det er ikke altid let at ændre ens omstændigheder, selv efter at gå gennem en intensiv rehabiliteringsprogram. Teenagere kan blive udsat for begivenheder, mennesker og omstændigheder, der gør det svært for dem at modstå fristelsen til at begynde at bruge narkotika igen.

Ambulant og efterbehandling programmer giver unge med rådgivning og støtte, samt et sted at gå under gange de kan finde sig selv udsat for narkotika eller alkohol. Løbende støtte fra familie og opsøgende programmer vil hjælpe med at holde børn på sporet, når de er færdig med behandling og rehabilitering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com