Er der tilskud til hjerne Tumor kirurgi for et barn?

10/18/2010 by admin

Hjerne tumor kirurgi for et barn er dyrt. Ifølge kraniet Base Institute, kan det koste så lidt som $30.000 til $60.000 hvis minimalt invasive teknikker kan bruges. Operationen kan koste så meget som $150.000 benyttes konventionelle metoder.

Medicaid

Medicaid er en stat-administreret program til rådighed i alle stater der dækker udgifter til lægebehandling for kvalificeret modtagere. Modtagerne skal opfylde visse indkomst retningslinjer, som varierer fra stat til stat.

Children's Health Insurance Program

Children's Health Insurance Program (CHIP) giver medicinsk dækning for hjernekirurgi og andre sundhedsmæssige behov for uforsikrede børn fra lav-indkomst familier hvis familiens indtægt er for høj til at kvalificere sig til Medicaid. CHIP er finansieret på både statslige og føderale niveau og er tilgængelig i alle 50 stater.

Supplerende sikkerhed indkomst

Social sikring giver månedlige betalinger i form af supplerende sikkerhed indkomst (SSI) til børn, der er deaktiveret og opfylder visse indkomst retningslinjer. Et barn med en hjernesvulst kan kvalificere. Disse penge kan bruges til at hjælpe med at finansiere hjerne tumor kirurgi. Børn, at kvalificere sig til SSI normalt kvalificere sig til Medicaid så godt.

Cancer-relaterede organisationer

En række kræftrelaterede organisationer yde finansiel støtte til børn, der har brug for hjernekirurgi til at fjerne en kræftsvulst. Sådanne organisationer omfatter kræft fond of America, Kelly Ann Dolan Memorial Fund, National Children Cancer Society og United Health Care's Børnefond.

At finde hjælp

Hvis et barn har behov for hjerne tumor kirurgi, skal han modtage lægebehandling gennem et hospital. De fleste hospitaler har socialrådgivere på personale, der kan hjælpe familier med at finde kilder til finansiel bistand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com