Skoldkopper forebyggelse

01/13/2013 by admin

Skoldkopper er en udslæt forårsaget af en virus. Det tager to eller tre uger til skoldkopper symptomer vises efter en person har været udsat for virus. De fleste mennesker får skoldkopper i barndommen. Skoldkopper er fælles og meget smitsom. Der er omkring 3 millioner tilfælde af skoldkopper i USA hvert år. Mere end 90 procent af tilfældene forekommer hos børn, der er yngre end 12 år gamle.

Innoculizaton

Selv om skoldkopper er en meget smitsom sygdom, kan det være indeholdt og forhindret. Men for en person at gå gennem livet uden at få skoldkopper, skal han være flittig og heldig.

En af de bedste måder at beskytte dig selv mod skoldkopper er at få Skoldkopper vaccine. Denne vaccine er opgivet til meget unge børn. Selv om vaccinen reducerer sandsynligheden for, at et barn får skoldkopper, virker det ikke hele tiden. Denne vaccine er vellykket i omkring 70 procent til 90 procent af børn, der modtager den.

Men selv hvis vaccinen ikke helt beskytter dig fra skoldkopper virus, betyder dette ikke, den ikke har tjent et formål. Dem, der har fået Skoldkopper vaccine, men stadig få skoldkopper ofte har en mildere tilfælde, der er i stand til at helbrede hurtigere end normalt.

Undgåelse

Undgå mennesker, der har skoldkopper. Det er ofte lettere sagt end gjort, fordi en person udsættes for chicken pox ikke kan vise symptomer i flere dage. Dette betyder, at du kunne være omkring en person, der har skoldkopper, men blot ikke ved det. Skoldkopper overføres fra person til person gennem luften. Når en person, der har skoldkopper nyser eller hoster, kan en person, der er nærliggende udsættes for virus.

En af de praktiske ting om skoldkopper er, at folk kun får denne sygdom en gang i deres liv. Efter at få virus, bygger en persons legeme en immunitet mod virus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com