Sådan måler knæ seler

01/12/2013 by admin

Knæ seler kan bruges til forskellige formål, uanset om du går gennem fysisk terapi eller har en trak senen. Det er ikke svært, måle dit knæ for en bandage, så længe du kender typen bandage du har brug for din særlig skade. De kommer i en bred vifte af størrelser, farver og stilarter, og priserne kan variere fra $20 til $400, afhængigt af hvad du har brug for bandage til.

Instruktioner

• Sørg for, du ved, hvilke problemer du forsøger at behandle i knæet. Hvis du har brug for dit knæ støttet under træning for at støtte i terapi, du har brug for en knæ tandbøjle den er støttende, men helt fleksibelt og nemt at vaske. Hængslet knæ seler eller beregnet til de mest milde knæ smerter, og er den billigste. Hvis du forsøger at holde knæet stabilt helt fra en dårlig skade--skal du for at immobilisere knæet--en bandage, der er fast, stabil og ufleksibel. For skader af ACL, PCL, LCL og MCL er det smart at få knæet strukturelle seler, som udsætter knæet men har lys plast sidespor, hjælper med at støtte dit sårede muskler. Disse kan være dyrt, selv. Menisken tårer, forstuvninger, patellar problemer og hyperextensions, ordentlig knæ seler er hængslet, trykstyrke og er fleksible, hvis de er wrap-around seler.

• Foranstaltning du knæ. Tag klud målebånd og pak det omkring den tykkeste del af dit knæ, direkte over knæskallen og hvor dit knæ bøjer. Dette vil hjælpe med at måle omkredsen. Du kan også måle områder lige under knæet og over på den nedre lår bare så du har et par faste målinger.

• Kig over udvælgelsen af knæ seler. Mange funktion dimensionering diagrammer, så tag de skriftlige målinger af dit knæ med dig til butikken. Brug denne måling af inches til at finde din korrekte størrelse på dimensionering diagram. Hvis du ikke kan finde din nøjagtige størrelse, købe en, der er lidt større end din måling. Det er bedre at få en knæ tandbøjle, der er en lille smule større, snarere end en lille smule mindre.

• Bære knæ tandbøjle resten af dagen, eller start den næste morgen, for at sikre det passer komfortabelt og stramt. Undertiden udvide led i løbet af dagen, så det kan føles til tider at din tandbøjle er skrumpet ind. Hvis det er for ubehageligt, returnere den til den næste størrelse op.

Tips & advarsler

  • Gem dine kvitteringer og emballage, hvis du skal returnere knæ tandbøjle.
  • Aldrig begynde nogen sundhedspleje eller therapy regime uden først at konsultere en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com