Definition af Hypertensive hjertesygdomme

02/04/2013 by admin

Heart disease påvirker tusindvis af amerikanere hvert år. Det kan være forårsaget af en række faktorer og kan være udstillet gennem en række forskellige symptomer. Hypertensive hjertesygdomme er en af de mange former for hjertesygdomme.

Hypertensive hjertesygdomme Definition

US National Library of Medicine definerer hypertensive hjertesygdomme som en henvisning til koronararteriesygdom, hjertesvigt og udvidelsen af hjertet som følge af forhøjet blodtryk.

Blood Pressure indvirkning på Hypertensive hjertesygdomme

Hypertensive hjertesygdomme kan skyldes mange faktorer, især højt blod pres, som også er den hyppigste risikofaktor for apopleksi. Hypertensive hjertesygdomme er den hyppigste årsag til sygdom og død som følge af forhøjet blodtryk.

Mulige resultater af Hypertensive hjertesygdomme

Hypertensive hjertesygdomme kan resultere i en lang række sundhedsmæssige komplikationer, herunder angina, arytmi, hjerteanfald, hjertesvigt, slagtilfælde og død. Personer med forhøjet blodtryk, opfordres til at søge lægehjælp til at undgå nogen af disse mulige resultater.

At forebygge Hypertensive hjertesygdomme

Ligesom hypertensive hjertesygdomme kan være et resultat af mange faktorer, kan du reducere risikoen for at pådrage sig sygdommen på mange måder, herunder behandling af forhøjet blodtryk og at have det tjekket regelmæssigt, omhyggeligt overvågning og kontrollerende diabetes, reducere saltindtaget, motion og rygestop.

Genetiske risikofaktorer

I USA er død fra hypertensive hjertesygdomme mere almindeligt i afrikansk-amerikanere end i kaukasiere. Derudover er hypertension den mest almindelige årsag til hjertesvigt i USA blandt afrikansk-amerikanere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com