De terapeutiske fordele af æteriske olier

11/18/2012 by admin

De terapeutiske fordele af æteriske olier

Æteriske olier er minimumsopkøbspris af plantematerialer primært erhvervet gennem en dampende processen med destillation, der adskiller og renser olier. Mere end 3.000 planter er blevet destilleret i æteriske olier. Disse olier er almindeligt anvendt i oprettelsen af parfume, parfume, sæbe, stearinlys, som mad smagsforstærkere, røgelse og for medicinske og terapeutiske fordele.

Aromaterapi

Den mest almindelige anvendelse af æteriske olier til terapeutiske fordele i USA er med aromaterapi. Ifølge NaturesGift.com, er æteriske olier fortyndet med en sats på 15 dråber pr. en ounce af luftfartsselskab olie. Den fortyndede olie bruges derefter som en del af en spa-behandling, der kan omfatte massage, bade og den brændende eller forstøvning af olier. Nogle praktiserende læger også bruge spritzers og andre bruger befugtere for at udbrede en duft i behandling-miljøet.

Overvejelser

Aromaterapi er en af de hurtigst voksende områder i alternativ medicin, især med sygepleje samfund, ifølge en 1997 undersøgelse af M. Lis-Balchin i The Journal of the Royal Society for fremme af sundhed. Lis-Balchin bemærker, at der er nogle modstand i Fællesskabets aromaterapi til dybdegående undersøgelse af hvordan æteriske olier, og mere specifikt, hvordan de behandlinger, der falder ind under paraplyen af aromaterapi arbejde. Der er stærke "beviser at æteriske olier kan fungere som en anti-mikrobiel eller antioxidant agent eller har en farmakologisk virkning på forskellige væv." Men der er ikke nogen beviser for, at disse egenskaber kan leveres gennem massage eller badning.

Potentielle

Mange aromaterapi-behandlinger omfatter rådgivning, lytter og rådgivning samt massage, og Lis-Balchin bemærker, at patienter bliver set af konventionelle biomedicinsk læger sjældent får slags opmærksomhed, at alternative behandlere give deres kunder. Validering, tryghed og rådgivning, tilsættes til en atmosfære og behandling har til formål at slappe af og reducere stress, er tilbøjelige til at afspejle forbedring i hvordan disse klienter føler efter behandling. Sådanne subjektive udtalelser beskriver forbedring betyder, at olien er årsagen til denne forbedring.

Aroma videnskab

Der er væsentlige videnskabelige dokumentation aroma videnskab anvendelse af æteriske olier, ifølge Lis-Balchin. Inhaleret æteriske olier som kamfer gennem olie-gennemblødt tørklæder slidt om ansigt og mund hjalp læger beskytte sig mod svampe- og bakterielle infektioner under den sorte død, da de besøgte patienter. Nogle æteriske olier er godt kendte anti-mikrobiel og antioxidant agenter, og nogle har vist sig at bremse ældningsprocessen i dyr. Lis-Balchin fortsætter med at sige, at rubifacients, som er rask gnides ind i huden i stedet for smerter, er grundlaget for Vicks og Tiger Balsam.

Fordele

Eucalyptus globulur, pine nål og kamfer er kendt for at lindre symptomerne af luftvejsproblemer såsom hoste og overbelastning, Lis-Balchin siger, og fennikel, dild og kommen er anvendt, og pebermynte i retsmidler for fordøjelsesbesvær, tarmluft og dyspepsi. Mange æterisk olie dampe er kendt for at inducere beroligende eller stimulerende påvirker. Andre æteriske olier bruges allerede i konventionel medicin til behandling af galdesten og ureteric sten. Men disse behandlinger ved hjælp af æteriske olier er enten indåndes eller anvendt internt; ingen af disse behandlinger er absorberet gennem huden som mekanisme af levering. Lis-Balchin noter, udøvere af aromaterapi brug meget små mængder af æterisk olie i deres behandlinger, og hvordan disse lave doser kan arbejde er fortsat ukendt. Han fortsætter med at sige, at trods manglen på undersøgelser på nogle aspekter af æterisk olie brug, anbefales det at aromaterapi anvendes som en komplementær alternativ behandling sammen med konventionelle biomedicin og, i nogle tilfælde, det kan bruges på egen hånd.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com