Simpel bums helbredelsesmetoder

11/09/2012 by admin

Simpel bums helbredelsesmetoder

Bumser kan udvikle natten over og kan påvirke din hud på de værst mulige tidspunkter, ligesom før en særlig begivenhed. Nogle mennesker er udsat for acne hud, hvori flere ting kan udløse en breakout. Men uanset om du beskæftiger sig med lejlighedsvise eller hyppige pletter, der er enkle måder at helbrede bumser og mindske risikoen for fremtidige udbrud.

Rens ansigt

Regelmæssig ansigt vask til at fjerne olie, snavs, bakterier og make-up kan stoppe bumser og klare din hud. Rense ansigtet, før seng fjerner urenheder, som kan sive ind i dine porer i løbet af natten og producere breakouts. Ved hjælp af en dyb renseprodukt og toner i ansigtet hjælper rene og stramme porer, mens en anti-bakteriel krop eller ansigtsvask dræber bakterier og bakterier og reducerer risikoen for bumser.

Olie-frie produkter

Selv hvis du har en regelmæssig hudpleje rutine, kan ved hjælp af de forkerte slags produkter bringe på bumser. Nogle ansigts- og produkter såsom foundation, lotion og solcreme er fedtet. Fedtet produkter kan tilstoppe porerne og udløse udbrud. Være bevidst om de produkter, du køber, og kigge efter olie-fri make-up og hudplejeprodukter til klare acne.

Drikke vand og se din kost

Vand renser krop og hud, og hjælper med at reducere og slippe af med bumser. I nogle tilfælde udvikle acne eller bumser på grund af toksiner i kroppen. Øge dit indtag af vand hjælper flush disse giftstoffer fra din krop. Resultaterne er tydelige, acne-fri hud. Målet for otte glas vand dagligt.

Derudover kan sure fødevarer såsom tomatprodukter, læskedrikke og citrus drikkevarer udløser bumser hos nogle personer. Skære ned på disse produkter eller fjerne dem fra din kost kan forbedre tilstanden af din hud.

Acne medicin

Livsstil og naturlige retsmidler at slippe af bumser, ved hjælp af acne medicin--enten over-the-counter eller receptpligtig--kan helbrede bumser og stoppe breakouts. Eksperimentere med ikke-receptpligtige produkter først at se hvis du mærke en forskel. Hvis ikke, planlægning en konsultation med en hudlæge kan hjælpe dig med at finde en løsning på tilbagevendende acne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com