Udstyr, der anvendes på hospitaler

09/17/2012 by admin

Udstyr, der anvendes på hospitaler

Når du indtaster et hospital vil du bemærke, at der er mange stykker udstyr. Ikke alle hospitaler har den nøjagtige samme udstyr, men denne artikel vil give et indblik i de mest almindelige udstyr, der kan bruges til at diagnosticere eller behandle dig næste gang du besøger et hospital.

X-ray

Din læge kan bestille en X-ray til at bestemme om en knogle er brudt, eller der kan være noget indgivet i kroppen efter en ulykke. X-ray maskine er fundet i departementet radiologi og kan bestemme en række lidelser. Patienter er dækket med en bly vest til beskyttelse mod stråling, mens der tages billeder af det berørte område.

MR

En magnetisk resonans maskine bruger en kraftig magnetfelt, radio frekvens pulser og en computer til at hente billeder i din bløde væv, organer, knogler og andre dele af kroppen. Ifølge radiologyinfo.org, denne maskine giver et bedre billede end X-ray og kan afgøre hvorvidt visse sygdomme som kræft, hjerteproblemer og leversygdom er til stede.

Elektrokardiogram

Elektrokardiogrammet vil give din læge med en historie af din puls. Disse oplysninger bruges til at fastslå, hvorvidt hjertet fungerer korrekt. Det kan også afgøre, hvilke virkninger visse medikamenter har på din puls og registrere eventuelle problemer med rytmen af din puls.

Urin Alalyzer

En urin analyzer bruges på de fleste hospitaler til at hjælpe med at diagnosticere et vilkårligt antal sygdomme og tilstande. Betingelser som graviditet, stofbrug, nyre/blære infektioner og urinvejsinfektioner er nogle, der kan detekteres med urin analyzer.

Autoklave

Når du går til hospitalet vil du være sikker på, at udstyr og instrumenter bruges er sterile. For at sikre, at dette er tilfældet, vil hospitalet bruge en autoklave. According to batch-retort.com, this is a pressure cooker type of machine that heats water to produce a pressurized steam that kills all germs on the instruments placed within.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com