Hvordan man kan hjælpe bibestandene

01/31/2011 by admin

Hvordan man kan hjælpe bibestandene

En tredjedel af amerikanske afgrøder er afhængige af bibestandene, ifølge Walter Leal af UC Davis afdeling af entomologi. Honningbier bestøve hurtigere end andre insekter, og spiller en stor rolle i formerings æble, mandler, blåbær og andre vigtige afgrøder. I de sidste par år, bibestandene faldet mærkbart som følge af en kombination af faktorer: varroa mider, kemiske insekticider, celle foretage en opringning bølger og stress af at flytte på tværs af landet, eller fra land til land. Gartnere, farmers, biavlere og forbrugere kan arbejde sammen for at forynge landets bibestandene.

Instruktioner

• Køber og spiser kun økologiske fødevarer produceret uden pesticider. Hvis du dyrker din egen afgrøder, brug naturlige skadedyrsbekæmpelse kontrolmetoder og undgå kemiske pesticider. Hvis du skal bruge pesticider, spray kun i målområderne, kun bruge kemikalier, der målretter mod skadedyr og aldrig bruge pesticider såsom clothianin, som er giftige for bier og andre nyttige insekter.

• Spørg en lokal biavler til at levere honningbier for dine afgrøder. Professionel biavlere rejser ofte over hele landet til at levere landmænd og gartnere med honningbier. Overskydende rejser er stressende for bier og kan skade hele kolonier.

• Overveje at hæve din egen hive. Mange county extensions tilbyder kurser på biavl, undervist af professionelle og hobby biavlere. Med tilstrækkelig tid og rum, kan du hæve bier for at levere honning og bestøve dine afgrøder. Som en hobbyist biavler, kan du dele bier med andre lokale gartnere at undgå unødvendige bee transport.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com