Hvordan man kan tilberede måltider at lavere blodtryk

09/13/2014 by admin

Hypertension-- eller højt blodtryk--er en tilstand, der påvirker millioner af amerikanere og kan føre til livstruende problemer såsom kongestiv hjertesvigt, nyresvigt og slagtilfælde. Hvis dit blodtryk læsning er over 120/80, tage skridt til at sænke den. Din læge kan rådgive dig om flere midler til at gøre dette, som tager medicin og få regelmæssig motion. En anden meget effektiv måde til behandling af højt blodtryk er gennem kost ændringer. Du kan tilberede måltider på en måde, der bidrager til at sænke dit blodtryk og øge din sundhed i almindelighed

Instruktioner

• Reducere mættet fedt og kolesterol i de mad du tilbereder. Der er en hel del måder at gøre dette. Begynd ved at læse etiketterne på de fødevarer, du spiser for at se, hvor meget fedt og kolesterol er i dem. Ifølge retningslinjerne for anbefalede daglige godtgørelse (RDA), bør den gennemsnitlige voksne indtage 60 gram fedt (eller mindre) per dag, 20 gram mættet fedt (eller mindre) og 300 mg kolesterol (eller mindre). Også, når du er madlavning, bruge vegetabilsk olie eller olivenolie i stedet for afkortning, kokosolie, margarine eller smør. For mælk drikker, skifte til skummetmælk eller 1 procent i stedet for sødmælk. Kog magert kød som kylling og fisk.

• Reducere natrium. Igen, kan du læse etiketterne på de fødevarer, du køber. Den gennemsnitlige person bør tage i 2400 mg natrium (eller mindre) per dag. Ikke tilføje ekstra salt til din mad. Når du er madlavning, prøve ved hjælp af urter og salt-fri krydderier blandinger. Hvidløg, oregano, peber, basilikum og timian er et par fælles urter, der tilføjer et kæmpe boost af smag uden at nogen af natrium.

• Øge dit indtag af frugt, nødder, grøntsager og korn. Disse fødevarer indeholder værdifulde vitaminer og fibre. Når du planlægger dine måltider, kan du prøve at forberede et par vegetar middage hver uge. Mellemmåltid om frugt eller nødder i stedet for slik. Spise nogle type af hele korn korn eller måske nogle havregryn til morgenmad. Kig efter hele korn brød og mel. Skifte til langkornet ris i stedet for hvide ris.

• Forbruge en sund portion, når du har forberedt et sundt måltid. Mange diætister og læger anbefaler ca fem små måltider om dagen i stedet for tre store dem. Spise et lille måltid, og gemme resten i køleskabet for rester den næste dag. Intersperse nærende snacks i løbet af dagen, så du ikke føler dig så sulten på måltid tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com