Hvordan behandles Hypertension?

05/18/2012 by admin

Hvordan behandles Hypertension?

Introduktion

Ifølge American Heart Association dræber hypertension – også kaldet højt blodtryk--næsten 60.000 mennesker hvert år. Oven i det, er mere end 73 millioner mennesker i USA i risiko for at udvikle alvorlige hjerteproblemer på grund af forhøjet blodtryk. Hypertension er en sygdom, der opstår, når blodet har svært ved at passere kredsløbssygdomme på grund af blokeringer eller betændelse. Dette lægger et ekstra pres på hjertet og kan føre til hjertesygdomme, hjerteanfald eller endda slagtilfælde. Heldigvis er der behandlingsmuligheder til at hjælpe dem, der lider af forhøjet blodtryk.

Motion

Motion er en af de første naturlige behandlingsmetoder, som de fleste læger anbefaler til deres patienter, der lider af forhøjet blodtryk. Udøve naturligt hjælper lavere dit LDL (dårlige) kolesterolniveauer, og øge dit HDL (gode) kolesterolniveauer. Det er det dårlige LDL kolesterol, der er ansvarlig for at forårsage plaque oprustning på arterievæggene. Dette forårsager blokeringer, som hæve dit blodtryk. Sænke dit kolesteroltal vil medvirke til at sænke dit blodtryk, hjælpe med at behandle hypertension.

Kost

De fødevarer, du spiser også påvirke hypertension. Fødevarer med højt kolesterol og salt både tilføje til virkningerne af højt blodtryk. Læger vil ofte sætte deres patienter på strenge kost til at hjælpe klart ud kolesterol i arterierne, lavere natrium niveauer i blodet og hjælpe patienten mister vægt. Disse er alle vigtige faktorer til dit blodtryk.

Medicin

Den sidste behandlingsmulighed for hypertension er receptpligtig medicin. Mest almindeligt er narkotika af valg angiotensin enzym-hæmmere, diuretika, beta-blokkere, calciumkanalblokkere og angiotensin receptor blokkere eller ARBs. Disse medikamenter hjælpe med at regulere blodtrykket ved at manipulere blodvolumen, vandstand og natrium niveauer samt bidrage til at åbne arterier og blodkar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com