Eyebright bivirkninger

12/17/2011 by admin

Eyebright er en urtekosttilskud, afledt af anlægget Øjentrøst officinalis. Fås i standardiserede ekstrakter, tinkturer, te og kapsler, eyebright bruges som en alternativ afhjælpe for mange betingelser, herunder øjenlåg betændelse, stalde, konjunktivitis (lyserød øjet) og øjen-stamme. Mennesker også bruge det til næse og sinus overbelastning, hoste og hæshed.

Forskning

Der er få videnskabelige data om effektiviteten af eyebright, men ingen af de kemiske komponenter er forbundet med en betydelig gunstig virkning. En undersøgelse af Stoss et al., offentliggjort i Journal af alternativ og komplementær medicin i December 2000, kiggede på brugen af enkelt-dosis eyebright øjendråber med 65 personer oplever konjunktivitis. Effektivitet og tolerance blev evalueret af patienter og læger og angivet "god" til "meget god" i over 85 procent af deltagerne.

Reguleringsorganer

Food and Drug Administration har ikke evalueret eyebright kosttilskud for sikkerhed eller renhed, så mennesker skal specielt være forsigtig med brug af stoffet som et aktuelt middel til øjenproblemer. Ingen alvorlige negative reaktioner eller eyebright bivirkninger er blevet rapporteret, men manglen forskning og regulering har ført reguleringsorganer som FDA og tyske Kommissionen E til at fraråde brugen.

Øjet bivirkninger

Healthline hjemmeside konstaterer eyebright tinktur har været forbundet med øje kløe, rødme, pres og hævelse, samt vision ændringer og lys intolerance. Folk bør ikke bruge eyebright i øjnene, hvis iført kontaktlinser, eller hvis de har haft de seneste øjenoperation.

Andre bivirkninger

I den 1996 bogen "plantelægemidler," Carol A. Newall og andre forfattere anbefaler at bruge eyebright med forsigtighed, fordi meget lidt er kendt om toksicitet niveauer. De anfører, at bruger over 10 dråber af eyebright tinktur kan forårsage forvirring, forstoppelse, hoste, vejrtrækningsbesvær, søvnløshed, kvalme, sved, rastløshed, nysen og svaghed ud over øjet bivirkninger.

Allergiske reaktioner

Folk bør altid være agtpågivende for en allergisk reaktion, når du bruger naturmedicin. Selvom disse reaktioner er sjældne, symptomer omfatter åndedrætsbesvær, hals lukning, facial hævelse, udslæt eller nældefeber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com