Bedste Basic Life Support test

09/16/2016 by admin

Kontrol for en puls er en af de første forsøg lært at sundhedspersonale som en måde at fortælle om livet støtte er påkrævet. Mere formelle elektronik og teknikker indgår i når en patient er blevet stabiliseret. Nogle af de mest grundlæggende life support test omfatter regelmæssig blodtryk tests, elektrokardiogrammer og hjerte overvågning. Basic life support (BLS), følger prøverne omfatter intravenøse væsker, ventilation, CPR og defibrillering.

Blodtryk

Nye og effektive administrationsmetoder tager et blodtryk kommer på markedet hele tiden. Hospitaler og klinikker nu kan tage blodtryk på en løbende basis gennem en finger cup eller brystet skærm. Elektronisk blodtryksmonitorer gøre processen lettere og give løbende opdateringer. Blodtryk overvågning er vigtigt at forhindre og diagnosticere slagtilfælde, besvimelse og hjerteanfald. Respirator kan være nødvendigt, når blodtrykket aflæsninger konsekvent overstiger 140 over 90.

Kontinuerlig overvågning

Små, bærbare enheder integreres i hospitaler og klinikker, der giver løbende overvågning. Ud over blodtryk holde heldragter målestationerne en konstant vurdering vil patientens puls og temperatur for at sikre liv støtteforanstaltninger ikke er påkrævet. Medicinsk personale er straks besked, når en patient mister en puls eller temperatur anledning til livstruende niveauer. Virksomheder som Welch Allyn udvikle kontinuerlig skærme, der kan programmeres til lyd alarmer på visse forud fastsatte niveauer.

Elektrokardiogrammer

Elektrokardiogrammer, almindeligvis benævnt ECG eller EKG, er bedst basic life support test til overvågning af den elektriske aktivitet i hjertet. En elektrode, der sidder fast på patientens bryst er knyttet til en maskine, der videresender hjertets aktivitet på en nærliggende skærm i bølger. Rapporterne kan printes på rullet papir sammenligne tal over tid.

Smerter Tests

Mens de fleste smerter overvågning udføres ved at spørge patienterne til at vurdere niveauet af deres smerte, overvågning teknikker er til rådighed, kan gauge accelereret smerte niveau når patienten er bevidstløs eller i risiko for lammelse. Ifølge de Europæiske Fællesskabers Tidende af vaskulære og endovaskulære kirurgi, kan en test, der udnytter elektrisk stimulation kaldet somatosensoriske evoked potentials (SSEP) advare kirurger, når en liv-truende blodprop har været eksponeret i rygmarven. Transkranial elektriske impulser givet under kirurgi kan også hjælpe med at reducere dødsfald som følge af pludselig ubestemte hjernen blodpropper..

Bærbare Tests

Effektive former for bærbare test er tilgængelig for patienter, der kræver konstant life support overvågning. Virksomheder som Yanko Design har skabt stilfulde bærbare systemer, der producerer blodtryk og puls målinger. Efter at have taget en baseline læsning, kan medicinsk personale sende et signal til bæreren af den vitale Monitoring System, som er slidt på håndleddet som et armbånd. Indberetningen er en påmindelse om at tage en læsning. Patienter udføre testen og vitals sendes via trådløs fjernbetjening. Bluetooth-overvågning enhed foretaget af Exmocare kan overvåge puls, hjerterytme og så mange som 10 følelser for patienter, der lider af demens. Uret kan advare pårørende, når bæreren bliver ophidset, således at livreddende foranstaltninger kan træffes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com