Sådan holder bandager fra stikning

09/15/2016 by admin

Sådan holder bandager fra stikning

Mens en forbinding kan være nødvendige for nogle sår og skrammer, for at holde snavs og andre fremmedlegemer ud, er få ting så smertefuldt og ubehageligt som forsøger at fjerne en forbinding, der holder sig til såret eller huden omkring det. Heldigvis, ordentligt forberede såret og de omkringliggende hud kan forhindre en bandage klistrer. Alt der behøves er ordentligt forberede såret er antibiotisk salve og masser af vand og sæbe.

Instruktioner

• Rengør såret med liberale mængder af koldt vand og sæbe. Sørge for at ingen vragrester er stadig i såret og at eventuelle beskadigede eller døde hud er fjernet. Hvis såret var tidligere bandager, fjerne enhver resterende stykker af den gamle forbinding.

• Anvende en lille mængde af antibiotisk salve til såret og den omkringliggende hud. Ud over at forhindre forbinding klistrer, vil den antibiotisk salve smittefare og bidrage til at forhindre efterfølgende ardannelse. Passe på gælder ikke for meget salve, da dette vil medføre bandage til at glide ned i såret for tidligt.

• Dækker såret med en passende forbinding. Sikre, at bandagen er den korrekte størrelse til såret og at det ikke anvendes for stramt. Inspicere forbinding ofte og erstatte det når det bliver slidt eller snavset.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com