Hvordan vi kan genbruge til at holde vores vand rent

07/16/2015 by admin

Hvordan vi kan genbruge til at holde vores vand rent

Størstedelen af amerikanske trash ender på lossepladser, selvom omkring 70 procent af det kan genbruges, ifølge US Environmental Protection Agency. Genanvendelse ville reducere en stor del af det affald, der ender på vores lossepladser og reducere de negative virkninger fra både deponeringsanlæg og produktion af nye produkter, der skader vores vandforsyning.

Betydning

Genbrug af produkter til brugbare nye produkter sparer på skulle samle naturressourcer, shipping dem og fremstiller dem. Metal minedrift producerer tonsvis af affald indeholdende tungmetaller som bly, kviksølv, cadmium og arsen, som alle er giftige. Genanvendelse af aluminium, kobber, jern, stål og andre metaller skærer ned på det beløb, der har at blive gravet op og reducerer mængden af minen dræning, der ender i vores vandløb. Faktisk genbrug en aluminium kan producerer 97 procent mindre vandforurening end at gøre en dåse fra ore, ifølge Cass County (Indiana) fast affald Management District. Levering disse råvarer producerer luftbårne og forurening af jorden, der kommer ind i vores vandløb som regn og afstrømning. Fremstilling af produkter såsom plast og papir lossepladser forurenende stoffer i vores vandforsyning gennem både plante spildevand og kemikalier udvaskes fra bedriften områder.

Overvejelser

Deponeringsanlæg er en stor kilde til vandforurening, herunder dem, der er foret for at reducere udvaskning til grundvandet. US Environmental Protection Agency har konkluderet, at alle deponeringsanlæg til sidst sive ud i miljøet, om gennem afstrømning forårsaget af regnvand bortledning af webstedet eller siver affald forbindelser ind i grundvandet levering. Deponeringsanlæg indeholder en bred vifte af giftigt og farligt affald og biprodukter, der kan forårsage alvorlige vand forurening spørgsmål.

Effekter

Mange af de værste forurenende stoffer, såsom dæk, batterier, olie, plast, husholdningsbrug og automotive kemikalier og opløsningsmidler, er alle genanvendelige. At fjerne disse fra vores lossepladser gennem genanvendelse også fjerner muligheden for, at deres toksiner at indtaste vores vandkilder. Nogle stater kræver endda elementer såsom bilbatterier til at blive genanvendt, på grund af den fare, de skaber for miljøet.

Proces

Fleste kommuner i USA har enten curbside genanvendelse eller lokale genbrugspladser, at tager indskud af genanvendeligt. Efter genanvendeligt affald indsamles ved centers, går det til faciliteter, der genopretter materialer, hvor det er sorteret og renset til at blive solgt. Sorteret og renset genanvendeligt sælges til processorens at konvertere det til brugbar råvare, så brug det til at producere nye produkter eller sælge det til producenterne.

Effekter

Genbrugsmaterialer bruges i en bred vifte af produkter, der er forskellig fra deres oprindelige brug. Brugte dæk bliver nye veje og spille måtter. Plastbeholdere blive tæppe og automobile tekstiler. Gamle biler blevet bjælker for skyskrabere og broer, der spænder over de renere vand, at resultaterne fra genbrug. Købe genbrugspapir produkter fremmer den fortsatte produktion af disse produkter ved at støtte de virksomheder, der opretter dem samt et marked for genanvendte papirkurven.

Vandet genanvendelse

Mange områder såsom San Diego, Californien, genbruge spildevand, således at det kan bruges til andre, ikke-drikkelig formål. Mens det ikke holde uberørte vandet renere, det rydde op vand som normalt ville have været ubrugelig på grund af forurening og potentiel sygdom. Dette maksimerer vandforsyningerne og letter op brugen af vandressourcer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com