Hvordan til at sænke kolesterol & blodtrykket naturligvis

10/05/2014 by admin

Kolesterol er et fedtstof, der findes naturligt i kroppen. Det hjælper med hormonproduktion, fordøjelse og gør vitamin D, alle ting kroppen har brug for. Når for meget kolesterol aflejringer på væggene i arterierne, opstår blokeringer, fører til hjertesygdomme. High blood pressure opstår, når arterierne er for snæver og overskydende mængder blod er pumpet. Højt blodtryk kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde, nyreproblemer, eye komplikationer og åreforkalkning. Disse forhold skal reguleres for optimal sundhed.

Instruktioner

• Spise en velafbalanceret, lav-fedt kost ved at medtage flere frugter, grøntsager og fuldkorn og mindre fedtholdigt kød – især dem med højt indhold af mættet fedt. Også reducere mængden af kulhydrater i din kost, hvis din triglycerider er høj.

• Betale særlig opmærksomhed til den samlede mængde kolesterol i din kost. Forbruge ikke mere end 200mg om dagen af kolesterol fra alle kilder.

• Se mængden af salt i din kost. Personer med forhøjet blodtryk skal have mere end 1.500 mg salt dagligt. Kontrollere mængden af natrium i fødevarer, du køber. Kun Spis dem lavt natriumindhold at undgå at gå over den daglige grænse. Finde en salt erstatning til sæson mad med, så overholdelsen af grænsen vil være lettere.

• Motion for at hæve HDL (gode) kolesterol og lavere triglycerider ved at forbedre kroppens insulinfølsomhed og kontrollerende højt blodtryk. Start langsomt og øge mængden af motion, indtil du er i stand til at gøre 30 minutter dagligt.

• Tabe sig for at hjælpe lavere kolesterol og blodtryk naturligvis. Selv 10 procent reduktion i vægt vil sænke blodtrykket aflæsninger. Opretholde en sund vægt for at holde blodtrykket stabil.

• Gøre livsstilsændringer. Stoppe med at ryge og reducere mængden af alkohol du drikker. Rygning forårsager åreforkalkning, hvilket fører til forhøjet blodtryk. Forskning har vist, at drikke mindre alkohol kan mindske systolisk blodtryk aflæsninger af 2mm til 4mm og Diastolisk blodtryk ved 1mm til 2mm.

• Kontrol stressniveau. Stress øger puls, forårsager blodtrykket til at stige. Praksis coping og stress management færdigheder at lære at håndtere hverdagens stress. Meditation, yoga og afslapning teknikker er god praksis at ansætte for stress reduktion.

Tips & advarsler

  • Overvåge blodtryk derhjemme. Hjem overvågning vil tillade dig at søge lægehjælp ved det første tegn på faretruende højt blodtryk niveauer. Føj olivenolie, en god kilde til enkeltumættet fedt, til din kost til at sænke kolesterol naturligt.
  • Søge lægehjælp, hvis blodtryk er over 140/90.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com