Ulemperne ved natrium Ascorbat

09/15/2016 by admin

Ulemperne ved natrium Ascorbat

Natrium Ascorbat er en form for c-Vitamin. Det tilbyder mange sundhedsmæssige fordele, herunder styrke immunsystemet og energi niveauer, samt en mere biotilgængelige form af vitamin end andre former som ascorbinsyre. Fordelene er mange, bærer natrium Ascorbat en række potentielle risici, som forbrugerne må tage i betragtning før de beslutter at bruge sammensat som en sundheds-supplement.

Virkninger på huden

Natrium Ascorbat taget ved høje doser kan have negative effekter på huden. Disse bivirkninger kan variere fra mindre hudirritationer såsom udslæt, kløe og nældefeber til hævelse i ansigtet, læber eller tungen. Hvis den sidstnævnte betingelse opstår, forbrug bør stoppe straks, og en tur på skadestuen er i orden, da det kan være et symptom på digitalis, en potentielt dødelig hudlidelse.

Smerter og åndedrætsbesvær

I injicerbare form, kan for meget natrium Ascorbat forårsage smerter i hele kroppen. Dette vises oftest i brystsmerter eller brændende fornemmelser, knoglesmerter og sværhedsgrad vejrtrækning. Natrium Ascorbat i en injektion har en langt mere umiddelbar virkning på kroppen end når indtages oralt, og tillægget bør ikke overused.

Skader på indre organer

Ifølge sciencelab.com, kan langvarig udsættelse for natrium Ascorbat på højt niveau forårsage problemer med indre organer. Sammensat kan udvikle giftige interaktioner med nyrerne, øvre luftveje (som nævnt ovenfor) og mave-tarmkanalen. Denne påstand er bakket op af en 1995 undersøgelse udgivet på Oxford University Press. Denne undersøgelse, udført af læger på University of Nebraska medical center, fandt, at langvarig eksponering for natrium Ascorbat forårsaget betydelige skader på urinblæren af mandlige rotter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com