Kosttilskud til kvinder til at tage på i vægt

06/15/2010 by admin

Kosttilskud til kvinder til at tage på i vægt

Kvinder med lav kropsvægt drage fordel af ernæringsmæssig støtte. Kosttilskud til kvinder til at få vægt ofte indeholde ingredienser, der anvendes af vægtløftere, da de ekstra næringsstoffer i disse kosttilskud understøtter sund vækst af knogler og muskler samt fælles væv, sikre afbalanceret vægtøgning. Dette er især vigtigt for de otte millioner amerikanske kvinder, der rammes af knogleskørhed.

Probiotika

Probiotika omfatter levende stammer af bakterier, som hjælper fordøjelsen systemet til at fungere effektivt. De samme bakterier til stede i yoghurt--f.eks., acidophilus og bifidus--øge gunstige mikrobielle forhold inde i fordøjelseskanalen, fremme af mere effektiv fordøjelse gennem en stigning i absorptionen af næringsstoffer. Hvor vægttab er forbundet med sygdomme der involverer kurser af antibiotika, er probiotiske kosttilskud en specielt effektiv behandling at genskabe balancen i tarmfloraen. Yderligere fordele ved at tage disse kosttilskud omfatter en bedre immunsystemet svar ande en reduktion i intensiteten af symptomer for nogle allergikere. Probiotiske kosttilskud er tilgængelige i form af pulver, færdige drinks eller kapsler.

Maltodextrin

Maltodextrin, også benævnt multidextrose og glucose pulver, er en kompleks kulhydrat og en ingrediens af kosttilskud anvendes af sportsfolk til at udvide udholdenhed og ekstra energi krav af udholdenhedssport. Komplekse kulhydrater--findes i fødevarer såsom brune ris, hele korn brød og mysli--frigiver deres energi langsomt ind i blodbanen til at levere vedvarende energi. I modsætning til kalorier fra simple kulhydrater findes i forarbejdede fødevarer såsom slik barer og sodavand, er kalorier fra de komplekse versioner mindre tilbøjelige til at blive konverteret til lagrede kropsfedt, dvs, usunde vægtøgning. Dette let absorberes pulveriseret supplement er tilføjet til mælk eller frugt juice og er et nyttigt supplement til kosten for dem, der simpelthen ikke kan forbruge nok kalorier til at sætte på i vægt.

Valleprotein

Valleprotein er en naturlig biprodukt af ostefremstilling, der er rig på aminosyrer, byggestenene i kroppen. Det er nemt og hurtigt absorberes af fordøjelsessystemet, giver kroppen med antioxidanter, som beskytter knogler og muskler fra skader og øger immunsystemet aktivitet. Tillægget gør en god drink eller hurtig yderligere snack når pulveret er føjet til smoothies eller blandes med mælk eller juice. Det er især nyttigt for dem på stramme tidsplaner på grund af sin hurtige absorptionshastigheden og nem tilberedning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com