Fordelene ved medicinsk nytteværdi for militæret

06/20/2010 by admin

Militære sundhedsfordele omfatter et væld af dækningsområder fra læger besøg prescription drug dækning og nødhjælp. Militære medlemmer har flere dækning muligheder at vælge fra, når tilmelding i en sundhedsmæssige fordele plan. Disse indstillinger bestemmer, hvor meget en militær medlem betaler for pleje, selv om de medicinske procedurer er omfattet forbliver den samme for alle planer. Aktiv pligt militære medlemmer er mere begrænset i disse indstillinger end reservister og militære pensionister.

TRICARE Prime

TRICARE Prime er den vigtigste form for sygeforsikring for aktive militære medlemmer, reservister og National Guard kaldes til aktiv tjeneste, og pensionister. Alle aktive pligt personale er automatisk tilmeldt i dette program, mens det er en mulighed for reservister og pensionister. TRICARE Prime har ingen tilmeldingsgebyr, ingen gebyr for læge besøg for aktiv pligt militære og har garanteret aftaler, når militære medlemmer skal se en læge eller læge. Den medicinske sundhed alle TRICARE Prime deltagere er overvåget af en primær pleje manager. Denne sundhedsprofessionel eller et team af sundhedspersonale, fungerer som det primære kontaktpunkt for en militær medlem sundhedspleje behov og vedrører en specialist militært personel, når den medicinske tilstand berettiger det.

TRICARE Standard

TRICARE Standard er indstillingen sundhed benefit, som giver mest fleksibilitet til militære medlemmer, ifølge Military.com. Under denne sundhedsplan en støttemodtager har ikke en primær pleje manager og har mulighed for at se nogen TRICARE autoriseret sundhedsperson uden en henvisning. Den årlige selvrisikoen og co-betaler tilknyttet TRICARE Standard er højere end TRICARE Prime.There er ingen tilmeldingsgebyr for denne militære sundhed frynsegodeindstilling, men aktiv pligt militære medlemmer er ikke berettiget til at vælge den. Kun reservister og pensionister kan vælge TRICARE Standard.

TRICARE ekstra

TRICARE ekstra, opkræver ligesom andre militære sundhedsmæssige fordele, ikke et gebyr for tilmelding. Denne sygesikring kan kombineres med TRICARE Standard til at give mere grundig sundhedspleje dækning ved at drage fordel af ekstras lavere Co løn og ingen balance fakturering. Denne type af militære sygesikring har også ingen selvrisiko for receptpligtig medicin, når det militære medlem bruger den militære detail apotek netværk. TRICARE ekstra er ikke tilgængelig overalt andre militære sundhedsmæssige fordele er accepteret. Dette betyder pensionerede og ikke-aktiv pligt militære medlemmer, der vælger denne plan kan være mere begrænsede end under Prime planlægger.

Familiemedlemmer og ægtefæller

Afhængige børn og ægtefæller af en aktiv pligt militære medlemmer, reservister eller pensionister kan være berettiget til dækning ved hjælp af en TRICARE sundhedsplan. Gebyrerne for civile under en militær sundhedsplan er normalt højere end for den faktiske medlem af militæret. For eksempel, aktiv pligt militære medlemmer betale gebyr årlig certifikatregistrering for TRICARE Prime men afhængige børn og ægtefæller er forpligtet til at betale $230 for en person eller $460 for en familie til at deltage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com