Lægernes råd om at overleve leverkræft

08/12/2010 by admin

Overlevende leverkræft kræver at få den rigtige behandling og gøre specifikke livsstilsændringer. Du kan øge dine chancer for overlevelse af gennemgår transplantation, kirurgiske muligheder, kemoterapi eller gennem en kombination af de to sidstnævnte. Livsstil justeringer tilføje fordelene ved at reducere leveren stress og hjælper med regenerering af orglet.

Levertransplantation

Det amerikanske samfund Transplantation forklarer, at hvis du har haft en levertransplantation, tre måneder efter operationen er særlig afgørende. ASTS rådgivning for levertransplantation patienter er at holde sig væk fra folkemængderne samt mennesker, der er syge i særdeleshed og have jord, lakewater og samfund swimmingpools, som er alle i høj risiko for at forårsage bakterielle infektioner.

Læger på AST Bemærk også, at når du har haft din levertransplantation må du følge strenge kostråd. Disse omfatter kød er godt kogt, igen for at reducere risikoen for bakterier. Du skal også fjerne fede og høj-sukker fødevarer samt alkohol, da disse elementer kan yderligere understrege leveren. AST rådgiver også at du tager alle din medicin som ordineret og aldrig tage nogen form for medicin--selv vitaminer eller urter--uden først at konsultere din læge.

Kirurgiske muligheder

Georgien onkolog Dr. Ken Dixon forklarer, at kirurgiske muligheder er ofte den bedste rute, når levertransplantation ikke er en mulighed. Dixons råd er at rådføre sig med en kirurgisk onkolog først, da operationen kan fjerne levertumorer i visse tilfælde. Dixon tyder på, at kun når kirurgi er udelukket, bør en kemoterapibehandling foretages på eget--selvom Dixon siger at kemo kan føjes til mange indlæg lever kræft-kirurgi behandlingsplaner.

Specifikt, er Dixons råd til leverkræft patienter at udforske muligheden for resektion først. Resektion blot betyder fjernelse af tumor gennem kirurgi. Andre teknikker omfatter Kryokirurgi, som bruger ekstrem kulde til at ødelægge levertumorer, eller underkaste kræft radiobølger eller injektioner af ethanol, begge teknikker kaldet ablation. Dixon siger, at du bør opsøge disse retsmidler, kun efter resektion er blevet afvist som en valgmulighed.

Chemotheraphy behandling

Den amerikanske leveren Foundation minder os om, at kemoterapi alene ikke kan helbrede leverkræft. Ligeledes, Dr. Dixon kalder kemoterapi "fallback stand", og rådgiver patienter til at gennemgå det kun i forbindelse med yderligere behandlinger eller reducere kræft aggressivitet til et punkt, hvor andre indstillinger kan foretages.

Endnu er store fremskridt sket i leverkræft behandling af kemoterapi. Den amerikanske leveren Foundation siger, at du altid kan spørge din læge om eventuelle kliniske forsøg, du kan deltage i. Bare sådan en retssag blev gennemført af kirurgisk onkolog Dr. Richard Alexander, der rådede nogle lever kræftpatienter til at tage et kursus af kemo injiceres direkte i leveren; resultaterne var meget positive i faldende melanom, der havde spredt sig til leveren.

Endelig, alle lever kræftpatienter kan drage fordel af online og Fællesskabets støtte grupper, siger den amerikanske leveren Foundation, der har kapitler over hele landet at yde støtte. Overlevende din leverkræft er en behandlingsplan, der bør omfatte adressering og dele dine bekymringer, bekymringer og håb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com