Korte & langsigtede virkninger af astma

08/16/2010 by admin

Korte & langsigtede virkninger af astma

Astma er en sygdom, der påvirker omkring 26 millioner amerikanere. Astma forårsager betændelse i luftvejene og resultater i smertefuldt, ubehagelig og dødbringende symptomer. Sygdommen er diagnosticeret gennem en række tests af en læge og er behandlet med rescue inhalatorer, langsigtede daglige inhalatorer og steroider. Astmapatienter er også rådes til at undgå allergi udløsere, da allergiske reaktioner ofte forud et astmaanfald.

Hoste

En person med astma kan opleve en kronisk eller kortvarig hoste. Hoste som regel opstår om natten eller efter kontakt med allergi udløsere.

Åndenød

Åndenød er en af de første tegn på et astmaanfald. Enkelt kan føle at han er i stand til at ånde og kan begynde at tage dybe indåndinger for at få luft hans lunger. Dette symptom er afgørende i at anerkende et forestående astmaanfald og behandles normalt med en rednings-inhalator.

Hvæsen

Hvæsen er et af de mest genkendelige astma egenskaber, og som hoste, tendens til at indtræffe primært om natten, især hvis patienten har tilbragt dagen omkring allergener. Hvæsen lyder som lungerne er fløjtende, og er kendetegnet ved dyb, anstrengt åndedræt.

Trykken for brystet

Trykken for brystet er endnu et symptom på et astmaanfald. Trykken for brystet kan være smertefulde og ledsaget af hvæsende vejrtrækning.

Luftvejene Remodeling

Svær astma syge kan i sidste ende opleve luftvejene remodellering. Luftvejene remodellering er, når en persons luftveje faktiske ændringer i dens interne struktur. Dette undertiden resulterer i en delvis eller fuldstændig blokering og skal behandles medicinsk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com