DMSO for Herpes helbrede

03/20/2010 by admin

Dimethyl sulfoxid (DMSO) er et naturligt forekommende stof, der er en alternativ behandling for herpes-ramte. DMSO er tilgængelige uden recept og kan anvendes på oral samt genital herpes og helvedesild. Alment tilgængelig online, DMSO er moderat prissat og godkendt af adskillige udtalelser af brugere, der har modtaget nødhjælp.

Fakta

Dimethyl sulfoxid (DMSO) er et stof, der findes i naturen. Det forekommer naturligt gennem nedbrydning af planter og er også fundet i marine alger. Fordi det er et naturligt forekommende stof, var DMSO karakteriseret ved Dr. Morton Walker i sin bog "DSMO--Naturens Healer" som værende mere sikker end aspirin. Den måde DMSO værker er, at det er i stand til at trænge ind protein belægning omkring herpes virus's celler. Det er denne penetration, der adskiller DMSO fra andre tilgængelige lægemidler, der kun skal behandle og undertrykke herpes snarere end at helbrede den.

Funktioner

En gang gennem huden og inde i cellen herpes virus DMSO virker til at dræbe virus ved at løfte niveauet af ilt i cellen. Fordi herpesvirus ikke kan leve i en atmosfære med forhøjede niveauer af ilt, dør herpesvirus før det kan gengive. Når den enkelte celle er elimineret det stopper herpes udbrud samt forhindrer fremtidige udbrud. DMSO er blevet brugt som et stof for at bryde barrieren af en virus celle for at levere andre typer af medicin siden 1963, men det nu viser sig for at være en effektiv medicin i sig selv.

Behandlingsregime

Der er to dele til behandling af herpes med DMSO, en tre-dages behandling for udbrud, der er ved at opstå, og en fem måneders vedligeholdelsesprogram. De tre-dages behandling består af anvende DMSO hver dag i tre dage i begyndelsen af et udbrud, kaldet "prodome" perioden. Dette program vil forhindre udbrud fra manifesterer. For de næste fem måneder herpes syge bør gentage den tre-dages behandling en gang eller to gange hver måned om, hvorvidt de har mistanke om, er udbrud om at vises. Ifølge andre NeverAnOutbreak.com efter fem måneders regime 75 procent af brugere "forbliver helt udbrud og symptom gratis selv efter ophørende behandling."

Ansøgning

DMSO er appliceres til det ramte område. Lokalbehandling er tilgængelige i duftende cremer, aloe baseret cremer, og er styrket ved hjælp af en stabiliseret flydende ilt booster, der er opløst i vand eller juice og indtages. For at forberede den stabiliserede flydende ilt, bør brugere opløst to til tre dråber af stoffet i 8 ounce af vand eller saft og drikke tre gange om dagen. Det kan bruges til både kønsorganer og oral herpes med samme effektivitet.

Advarsel

Selvom DMSO er en naturligt forekommende medicin, bør den anvendes forsigtigt. DMSO bør ikke anvendes af kvinder, der er gravid og skal testes på et lille område af huden for at sikre, at allergi er ikke inden for en større overflade. Det er også vigtigt for dem, der overvejer at bruge DMSO for at konsultere en læge før du bruger produktet for at sikre, at det ikke vil forårsage en utilsigtede negative kemisk reaktion med enhver anden medicin, at enkeltpersoner tager i øjeblikket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com