Stadier af sorg & benægtelse

02/21/2010 by admin

Stadier af sorg & benægtelse

Stadier af sorg blev først indført af Elisabeth Kübler-Ross i hendes bog, "På døden og dø." Typisk kendt som Kübler-Ross model, de fem faser, hvor mennesker typisk lider, når der beskæftiger sig med dødelig sygdom eller pludselig tragedie. Stadier af sorg er subjektive, som hver person håndtag sorg forskelligt.

Denial-of-

Benægtelse er brugt som en midlertidig forsvarsmekanisme. Personens sind kan ikke være i stand til at klare med situationens fulde alvor og vil afvise tanken om, at dette faktisk sker til ham. Når du arbejder med en person i den første fase af sorg, er det vigtigt at lade denne persons sind gør hvad den skal beskytte sig selv. Forsøg ikke at tvinge virkeligheden på ham. Han forstår hurtigt nok.

Vrede

En person kan bukke under for vrede, når chok og benægtelse har slidt off. Hun kan ikke forstå, hvorfor dette sker til hende. Fase af vrede er karakteriseret ved en intens swing af alle følelser flasken op siden finde ud af om tragedien. Dem tæt på personen men påvirkes ikke kan være i skudlinjen for deres vrede. Den bedste løsning til håndtering af nogen i tilstanden vrede er at give hendes plads. Lad hende til at føle alt de føler uden dom og vrede vil hurtigt aftager.

Overenskomstforhandlinger

Når intens vrede er aftaget, kan personen føle frygt og virkeligheden i hans situation, begynder at veje på ham. Den logiske ting at gøre er, finde en måde at købe mere tid. Det er den sidste fase af håb og en lille tro på, at situationen kan være reversible. Forsøg ikke at give en person i overenskomstforhandlinger fase falske håb. Hvis i et scenarie, når en person har mistet deres job, kan han føler, han kan forhandle sin vej til at få det tilbage. I stedet for fodring hans falske håb, du kan tale om positive ændringer at miste sit job kan bringe til sit liv.

Depression

Når der beskæftiger sig med nogen i depression, bør du kun bruge tid med hende. Personen vil have vendt indad og kan føle sig alene. Bare din virksomhed vil hjælpe hende igennem denne fase, selv om det ikke synes som det i første omgang. Depression kan spiral dybere og dybere, så det er vigtigt at holde personen bevæger sig gennem deres sorg. Vis personen, der er et bedre sted forude og tilskynde dem mod det.

Accept

Den sidste fase af sorg kan kun nås gennem personens komplet forståelse af sin situation og være klar til at flytte til den næste fase af sit liv. For uhelbredeligt syge, kan det betyde færdiggør deres vilje og hjælpe deres kære acceptere deres forestående død. For jobtab, kan personen føler, de er klar til at tage disse skridt mod en ny fremtid. For en person, der beskæftiger sig med tab, kan han føler sig klar til at stå over for et evigt ændret verden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com