Fælles medicin, der kan bekæmpe Alzheimers sygdom

03/12/2010 by admin

Fælles medicin, der kan bekæmpe Alzheimers sygdom

Alzheimers sygdom påvirker over 5 millioner amerikanere og millioner mere verdensomspændende. Det er en fremadskridende, degenerative sygdomme, der forårsager sin syge at miste deres kognitive evner og til sidst, deres fysiske evner samt. Brugen af narkotika, specielt designet til Alzheimers patienter forsinker denne progression, giver patienten mulighed at bevare sin hukommelse og lette de adfærdsmæssige og følelsesmæssige bivirkninger så godt.

Betydning

For dem, der er blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom, receptpligtig medicin FDA har godkendt til behandling giver håb for en langvarig livskvalitet. Nogle lægemidler er ordineret til dem, der lider af mild til moderat Alzheimers, mens andre er ordineret til moderate til svære tilfælde. Selvom ingen af disse stoffer er en kur, kan de udskyde behovet for indførsel af Alzheimers patient til en sygepleje hjem eller langvarig pleje facilitet, samt lindre stress på pårørende, mens patienten bor hjemme.

Funktion

Alzheimers sygdom sænker niveauet af acetylcholin, en kemisk, der er ansvarlig for hukommelse, dom og tænkte proces. Over tid, hjernen af Alzheimers patient krymper som celler og væv er ødelagt. Denne forringelse af hjerneceller kan gøre fremskridt langsomt eller hurtigt, afhængigt af patienten, med den gennemsnitlige spændvidde mellem diagnose og død er 7 til 10 år. De fælles medicin ordineret af læger til behandling af denne sygdom fungerer ved at beskytte den kolinerge system, som er det system, der er ansvarlig for hukommelse og indlæring. De forhindrer også niveauer af acetylkolin fra faldende, hvilket forlænger forringelse af hjerneceller. Der er også lægemidler, der anvendes til at lette bivirkninger af Alzheimers som depression og hallucinationer, at give pårørende mulighed at korrekt hjælpe Alzheimers patient med hende dagligt lever behov ved at holde hendes ro i hendes miljø.

Typer

Der er to vigtigste medicin anvendes til behandling af Alzheimers sygdom. De er kolinesterasehæmmere og N-methyl-D-aspartat eller NMDA, receptorer. De mest almindelige hæmmere omfatter Aricept, Exelon og galantamin. Disse lægemidler anvendes til behandling af mild til moderat Alzheimers. Aricept bremser tabet af kognitiv funktion i Alzheimers patient og bruges ofte i kombination med memantin til at øge sine fordele. Exelon er mere fordelagtigt for dem, der lider af Alzheimers med en øget hastighed og har bremset progression samtidig faktisk forbedre deres kognitive evner. Galantamin ikke kun forbedrer psykisk funktion men også aids i de adfærdsmæssige og psykiske bivirkninger. Dens virkninger kan vare et år eller længere og kunne styrke over tid. For moderat til svær Alzheimers, er en NMDA-receptor ordineret. I øjeblikket er der kun ét stof, memantin, der er tilgængelige til behandling i denne kategori. Denne medicin hjælper med at beskytte en overstimulering af aminosyre glutamat, som ødelægger de nerver og celler i hjernen og forbedrer kognitive funktion for et år. Anti-depressivt medicin såsom Prozac og Zoloft bruges til at behandle følelsesmæssige bivirkninger af sygdommen, mens antipsykotisk medicin som Haldol og Clozaril bruges til behandling af hallucinationer og vrangforestillinger, som kan resultere i voldelige fysiske eller verbale udbrud.

Overvejelser

Af alle de mennesker, der er diagnosticeret hver 71 sekunder med Alzheimers sygdom, vil kun halvdelen drage fordel af de lægemidler, der er i øjeblikket tilgængelig i behandlingen af deres sygdom. Det anbefales også, at før en patient er ordineret medicin til at behandle de adfærdsmæssige virkninger af Alzheimers, de får en grundig eksamen for at sørge for der ikke er en underliggende medicinsk tilstand, der forårsager deres udbrud. Som sygdommen skrider frem patienten bliver mindre i stand til at verbalt at udtrykke nogen smerte eller ubehag, de oplever. Nogle af disse årsager kunne være en urinvejsinfektion, interaktioner med medicin, de kan tage til andre betingelser eller problemer med deres vision. Disse er alle forhold, der kan behandles let med kortsigtede medicin, eliminerer behovet for at blive placeret på anti-psykotiske medicin på lang sigt, som bærer deres egne negative bivirkninger.

Advarsel

Som med enhver ordineret medicin medicin anvendes til behandling af Alzheimers sygdom har ubehagelige bivirkninger, kunne som være skadeligt for patientens helbred. De mest almindelige bivirkninger skyldes mave irritation og omfatter diarré, opkastning, kvalme og hyppig afføring. Patienten kan også lider af svimmelhed og forvirring, og nogle af de værst tænkelige scenarier har omfattet udvikling af sår og leverskader. Men trods de risici og advarsler, mange stadig vælge for at tage narkotika i håb om, at deres sygdom vil fremskridt langsomt, så de kan nyde deres liv og deres familie bare lidt længere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com