Hvordan man beregner kalorier fra fedt gram

04/07/2010 by admin

Hvordan man beregner kalorier fra fedt gram

En kalorie er den mest almindelige enhed bruges til at måle mængden af energi din mad giver din krop. Uanset om du ønsker at opnå, fastholde eller tabe sig, kan tælle dit kalorieindtag hjælpe dig med at bestemme mængden af mad, du bør tage i. Protein, kulhydrater og fedt alle kræver en forskellige mængde af energi til at blive brændt af kroppen, derfor lære at beregne kalorier fra fedt gram kan hjælpe dig med din kost mål.

Instruktioner

• Beregn kalorier fra fedt gram ved at multiplicere hver gram fedt af ni. Det resulterende tal vil være lig med antallet kalorier din krop tager i fra fedt gram. Kalorier i fødevarer er afledt af protein og kulhydrater, der giver fire kalorier, og fedt, som giver mere end dobbelt kalorier med protein og kulhydrater med 9 kalorier.

• Beregne procentdelen af fedt kalorier i fødevarer, som de fleste etiketter indeholder kun fedt gram. 2005 amerikanske diætetiske retningslinjer staten, 20 til 30 procent af dine kalorier bør komme fra fedt. For at bestemme procentdelen af kalorier fra fedt gram i en given fødevare, først beregne antallet af fedt kalorier ved at multiplicere fedt gram med ni. Dividerer dette tal med det samlede antal kalorier og ganger med 100 for din endelige procentdel.

• Mindske dit indtag af mættet og transfedt, som disse modificerede produkter kan øge din risiko for hjertesygdom. Ved beregning af kalorier fra fedt gram, tage hensyn til hvor meget af fedtet er mættet og transfedt og hvor meget er umættet fedt. Prøv at tage i mere end 10 procent af din fedt fra mættet eller transfedtsyrer.

• Spis fedt i moderate mængder; dog ikke fjerne dem fra din kost fuldstændig som din krop har brug for dem til opdeling fedtopløselige vitaminer og mineraler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com