Hvad er årsagerne til Pediatric galde Reflux?

04/02/2010 by admin

Galde reflux, eller duodenogastroesophageal refluks (regnskabs eller DGOR), er en tilstand svarende til syre refluks hvor galden bakker op i maven. Det sker når den pylorus ventil, der forbinder tyndtarmen og mave ikke lukker ordentligt.

Årsager

Den mest almindelige årsag til galde reflux er komplikationer fra kirurgi, herunder fedmeoperation og kolecystektomi. Fedmeoperation er i stigende grad anvendes til behandling af fedme. En kolecystektomi eller galdeblæren kirurgi, fjerner galdeblæren, når et barn har tilbagevendende galdesten eller andre galdeblæresygdom. I nogle tilfælde, et mavesår kan forhindre, at pylorus ventilen åbnes korrekt. Dette skaber en situation, hvor maven ikke tom så hurtigt som det skal, fører til øget gastrisk pres og forårsager galde reflux. Et mavesår er forårsaget af en bakteriel infektion, at selv børn kan få.

Symptomer

Den primære symptom er en brændende smerte i øvre del af maven. Andre symptomer hos børn, svarende til syre refluks, omfatter tilbagevendende lungebetændelse, hvæsen, hoste eller hæshed, opkastning og vægttab.

Diagnose

Diagnosticering af pediatric galde reflux omfatter gennemgang af symptomer og tests som barium sluge, endoskopi, esophageal pH overvågning. Fordi disse procedurer er invasiv, er udgangspunktet for diagnosticering af børn at prøve galde reflux behandlinger og se, hvis de lindre symptomer.

Behandling

Behandlingen omfatter medicin for at fremme Galdeflow og forbedre symptomer. Fordi galde reflux opstår ofte med syre refluks, omfatter behandling også typisk syre refluks medicin. I svære tilfælde, kan omledning kirurgi eller anti-refluks kirurgi anbefales.

Relaterede betingelser

Galde reflux kan forårsage andre betingelser, herunder halsbrand, gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), Barretts øsofagus og kræft i spiserøret. Mange af disse betingelser er sjælden hos børn, men uden vedligeholdelsesbehandling, pediatric galde reflux kan i sidste ende resultere i disse betingelser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com