Sjov uden for aktiviteter for selvværd i ungdomspsykiatrisk drenge

03/24/2010 by admin

Sjov uden for aktiviteter for selvværd i ungdomspsykiatrisk drenge

Ungdomspsykiatrisk drenge med lavt selvværd kan ikke har de rigtige interne værktøjer til at håndtere de uundgåelige pres verden præsenterer dem. I ungdomsårene korrelerer sundt selvværd niveauer med stærke og positive venskaber og evnen til at tilpasse sig til udfordringerne. Udendørs aktiviteter, der giver unge drenge med både sjov og udfordring mulighed for både fysiske og sociale vækst og fremme øget selvtillid.

Organiseret sport

Team Sport, fodbold, baseball og fodbold, hjælpe drenge udvikle teamwork og sociale færdigheder. Den fysiske aktivitet har en positiv effekt på deres fysiske og mentale følelse af velvære. Fordi organiseret sport tilbyder struktur og regler, er drenge i stand til konstruktivt finpudse deres kommunikation og konfliktløsning færdigheder samtidig have det sjovt uden for et klasseværelse indstilling. Interaktioner unge oplever i sport hjælp form hvordan de mener om sig selv.

Ørkenen ekspeditioner

At sende unge drenge ud på en overvåget, hjælper udvidede eventyr i et fjerntliggende sted dem skubbe deres egen selvvalgte grænser, lære nye færdigheder og udvikle en dyb følelse af selvtillid. Passiv bundet-programmet og andre lignende tilbyde drenge mulighed for at bryde fri fra deres sædvanlige daglige rutine og hovedet til den store udendørs. Ture, såsom klatring, udfordre kajak og backpacking, dem til at erobre frygt og opbygge lederskab og teamwork færdigheder. Disse udfordrende oplevelser hjælpe drenge udvikle selvværd, da de lære om deres medfødte evner og udfordringer.

Cykelture

Planlægge en weekend eller længere, cykel tur med et par voksne og en gruppe af unge drenge. Få drengene inddraget i planlægning af ruter og stopper og bestemmer, hvordan langt at rejse hver dag. Get sammen at drøfte hvad emner for at bringe og hvordan varerne vil blive transporteret. Drenge få selvtillid som de ser deres planer henrettet under turen. De lærer selvtillid samt udholdenhed under vanskelige vejstrækninger, og deres følelse af realisering i slutningen af turen hjælper med at udvikle deres selvværd.

Samfundstjeneste

Vælg en udendørs serviceaktivitet, som en gruppe af drenge kan udføre sammen, såsom rengøring op en park, plante blomster i en ældre nabo værftet eller maleri fællesområder, såsom slidte bænke eller graffiti-laden vægge--bare sørg for at få tilladelse først. Frivilligt arbejde hjælper børn se ud over sig selv og oprette forbindelse til verden omkring dem. Det tillader dem at se, at de har magt til at gøre en positiv indvirkning på deres samfund. Dette gør dem føler sig trygge ved deres evne til at bidrage, der bygger deres selvværd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com