Hvad hormon registrerer tidlig graviditet test?

07/25/2010 by admin

Graviditetstests påvise tilstedeværelsen af humant choriongonadotropin, som også kaldes hCG eller blot "graviditet hormon." Tidlig graviditetstest også nødt til at opdage en variant af dette hormon for at give den bedste nøjagtighed. Selv tidlig graviditet test, der kan registrere varianten kan dog ikke give pålidelige resultater, indtil niveauer af hCG har tid til at øge.

Identifikation

Hjem graviditetstests påvise tilstedeværelsen af hCG eller human choriongonadotropin, i urinen. Undersøgelser på en læge kontor kan opdage hCG i urin eller prøver af en kvindes blod. Tidlig svar graviditetstests, som dem, der hævder at være brugbart op til flere dage før en forventet periode, kan også afsløre en variant af hCG kaldet hyperglycosylated hCG eller hCG-Hansen til at bestemme den samlede niveau af hCG.

Betydning

Når de befrugtede æg, eller blastocyst, begynder implanterer sig i livmoderen, den del, der med tiden vil blive moderkagen begynder at producere hCG-Hansen og hCG. Disse hormoner signal livmoderen ikke at udgyde dets blod-rige foring, således at det kan fodre udviklingslandene baby og gør det muligt at knytte til livmoderen. Dette er også, hvad der forårsager en gravid kvinde til at savne sin menstruation. Som hCG niveauet stiger, bliver de store nok til at blive opdaget i urinen eller blodet af moderen. Eftersom de fleste hCG i tidlig graviditet består af skal hCG-H, tidlig graviditet test også kunne afsløre denne variant af hormonet.

Tidsramme

Implantation og produktionen af hCG begynder at tage sted omkring en uge efter befrugtning, men kan opstå senere eller før i nogle graviditeter. Før implantation begynder, kan blod eller urin test opdage graviditet. Mange tidlige graviditetstest kan begynde at opdage hCG i urinen op til fem dage før en forpasset periode, og blodprøver, som er mere følsomme end urin test, kan påvise hCG som implantation begynder. Men mange kvinder hCG niveauer kan ikke være høj nok til at registrere med en tidlig hjem graviditetstest.

Misforståelser

Fordi mange tidlige resultat hjem graviditetstests hævder at være 99 procent præcis, og hævder, at kvinder kan bruge dem til fem dage før en forpasset periode, antager mange mennesker det betyder sådanne tests er 99 procent præcis tidligt. Tidlig graviditetstest giver dog ofte falske negativer. For eksempel, når du bruger et populært mærke af tidlige resultat hjem graviditetstest, fik kun 58 procent af kvinder, der senere fandt ud af, de var gravide et positivt resultat fem dage før deres mistede periode. Af dagen før en forventet periode fik 94 procent et positivt resultat. Derfor bør kvinder, der får et negativt resultat teste igen et par dage til en uge senere.

Overvejelser

Det samlede niveau af hCG i en gravid kvindes krop fordobler om hver 2 dage for de første 8 uger eller deromkring. Det er derfor selv tidlig graviditet test er meget mere præcise på påvisning af hormonet senere i graviditeten end de er umiddelbart efter implantation. I sjældne tilfælde, kan nogle kvinder får en falsk positiv tidlig graviditet test. Det er imidlertid langt mere almindeligt for kvinder at få en falsk negative tidlig graviditet test, og ikke få et positivt resultat indtil hCG niveauet stiger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com